ТИФОМАНИЈА!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Шо се попаливте бе нежни !? Му реплицирав на недопирливиот, на ист начин како тој шо коментирал иронично,ничим изазван неможи а да не не спомни. Песната се пеј низ цела европа ,супер шо сте вложиле труд ќе остани за идни генерации. Ништо страшно, утре ви иди шампионот, ќе се избриши прашината од столчината конечно за прв пат сезоната. При-пејд навивачи
Абе калчунка, воопшто не е иронично ниту пак беше за споредба работата, чиста зафрканција беше само толку ти сече да сфатиш, ептен сензитивен ти. Ниту сум ви влегол по темине, ниту сум ви ги коментирал изданијата сезонава, ниту споредби сум ви правел, не знам од кај го извади само тоа дека не сум можел да не ве спомнам, башка и лајкој ви клавам по сликине, барем постарите членови на форумов од двете страни полабаво тераме се, ама океј нека ни кисни :D
Па не е вложено во песната ништо освен љубов. Нема продукција, не е спот, напраена е чисто за да се вклопи во чкембарскиот репертоар. И не беше клаена за споредба со вашата верзија за која имате од мене лајк, туку дека ете имало и пред вас сработена музичка верзија на овај ритам.
Да имаше продукција па да прајме муабет, вака малоумна и детска споредба прајш.
Поздрав Ш ко, одлична е песната.
Така де и Делије имаат препеано песна што се пеела прво на запад па не викаме дека ја украле од нас :D тотално те разбирам и не беше воопшто споредба, скроз различна обработка е во прашање, гледаш самиот се зезам дека е во Запрешиќ Бојс стил.

Песната е со многу љубов за секој вардарец од срце да се наежи и камо среќа сите клубови да вадат што повеќе песни од овој тип, одличен начин на промоција е и за клубот и за градот и за навивачите, уште еден фактор плус за создавање фан база, предобра најава и за дербито на Градски во недела.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
874
Поени од реакции
3.782
Абе калчунка, воопшто не е иронично ниту пак беше за споредба работата, чиста зафрканција беше само толку ти сече да сфатиш, ептен сензитивен ти. Ниту сум ви влегол по темине, ниту сум ви ги коментирал изданијата сезонава, ниту споредби сум ви правел, не знам од кај го извади само тоа дека не сум можел да не ве спомнам, башка и лајкој ви клавам по сликине, барем постарите членови на форумов од двете страни полабаво тераме се, ама океј нека ни кисни :D

Така де и Делије имаат препеано песна што се пеела прво на запад па не викаме дека ја украле од нас :D тотално те разбирам и не беше воопшто споредба, скроз различна обработка е во прашање, гледаш самиот се зезам дека е во Запрешиќ Бојс стил.

Песната е со многу љубов за секој вардарец од срце да се наежи и камо среќа сите клубови да вадат што повеќе песни од овој тип, одличен начин на промоција е и за клубот и за градот и за навивачите, уште еден фактор плус за создавање фан база, предобра најава и за дербито на Градски во недела.
Абе неодолив и јас на мајтап ја терав овие твојте ми влегоја клизачи.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Шо се попаливте бе нежни !? Му реплицирав на недопирливиот, на ист начин како тој шо коментирал иронично,ничим изазван неможи а да не не спомни. Песната се пеј низ цела европа ,супер шо сте вложиле труд ќе остани за идни генерации. Ништо страшно, утре ви иди шампионот, ќе се избриши прашината од столчината конечно за прв пат сезоната. При-пејд навивачи
oh be seljak eden edna titula nemate osvoeno bez nekoj da vi ja pokloni... utre ide klubot sto ja srami mkd koga i da izleze od zoloska. ke vidime dali prv pat ovoj milenium zasluzno ke ste sampioni ili pak ke bide toa radi nekoj tret.
Автоматски споено мислење:

Досега ова не е видено , само вие сте биле оставени без пари , браво секоја чест :busi:

Цели клубој во државата останаа без ебан денар , голем дел од нив пропаднаа , ама мала криза кај вас и велам браво , народот препозна дека ве остајле без пари :гик:

Ајде ќе биди ќе тепат вашите на избори па ќе се среди работата , нема поќе да цвичите.

За маркетингот и креативноста без иронија секоја чест , ама за цвичењето како тоа ве остајле без пари како некои бебиња сте шо плачите за цицка , ама еве пак ќе добиете и тоа државна .

Дај шо побрзо да земате денар од дизелот, оти се отепавте плачење.

nebitni ste. premostete preku toa

Последно уредено:
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Досега ова не е видено , само вие сте биле оставени без пари , браво секоја чест :busi:

Цели клубој во државата останаа без ебан денар , голем дел од нив пропаднаа , ама мала криза кај вас и велам браво , народот препозна дека ве остајле без пари :гик:

Ајде ќе биди ќе тепат вашите на избори па ќе се среди работата , нема поќе да цвичите.

За маркетингот и креативноста без иронија секоја чест , ама за цвичењето како тоа ве остајле без пари како некои бебиња сте шо плачите за цицка , ама еве пак ќе добиете и тоа државна .

Дај шо побрзо да земате денар од дизелот, оти се отепавте плачење.
Не ми го капираш муабетот или не сакаш намерно да го сфатиш ?
Па да многу клубови немале пари и дали го спасија клубот како Комити ?
Еве ти пример каде се сега Победа,Тетекс Беласица?
Океј Војводи се борат да преживее Тетекс , сепак помал клуб и помал град за разлика од Скопје но еве во втора лига се борат за опстанок , Победа исто ни трага ни глас од Мајмуни .
Јас ти велам Комити го спасија клубот да не пропадне , со наша огромна поддршка на секоја утакмица во втора лига го внесовме во прва без пари , и сеа ти ми викаш па и други клубови немале пари ..и сеа кај се тие ?

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.243
Сите клубови и РК и ФК и КК им ги спонзорира општината, повеќе од пола буџети им влагаат од државни пари, тие најдоа да кажуваат за државен проект и "нашите" ќе доаѓале на власт сега. АБЕ БУКВАЛНО КАКО ГРУПА ПОДДРЖАВТЕ КАНДИДАТ НА СДС ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК, дали сте нормални што зборите, имате ли малку мозок у тоа црпките за стрижење што ги носите само.

Абе ние не сме нормални што се објаснуваме со овие, како на ѕид да збориш, 0% шанса да се разбереш.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Сите клубови и РК и ФК и КК им ги спонзорира општината, повеќе од пола буџети им влагаат од државни пари, тие најдоа да кажуваат за државен проект и "нашите" ќе доаѓале на власт сега. АБЕ БУКВАЛНО КАКО ГРУПА ПОДДРЖАВТЕ КАНДИДАТ НА СДС ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК, дали сте нормални што зборите, имате ли малку мозок у тоа црпките за стрижење што ги носите само.

Абе ние не сме нормални што се објаснуваме со овие, како на ѕид да збориш, 0% шанса да се разбереш.
ne se objasnuvaj. si znaat oni deka se nebitni seljaci so apetit za sponski amburgeri samo posocuvaj im toa.

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848

Црпко, прајш разлика ДРЖАВНИ И ОПШТИНСКИ пари?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Црпко, прајш разлика ДРЖАВНИ И ОПШТИНСКИ пари?
ne. narodni pari se narodni pari. vie kako slepo crevo na drzavata redovno go cicate budzetot so sekavi gluposti. pola od vas u skopje se lecat na primer, treba da ve ostavime da umrete valjda po tvojata logika...

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
ne. narodni pari se narodni pari. vie kako slepo crevo na drzavata redovno go cicate budzetot so sekavi gluposti. pola od vas u skopje se lecat na primer, treba da ve ostavime da umrete valjda po tvojata logika...
Здраството од кои пари се финансира?? Државни или општински? Не постојат јавни пари, има пари кој се државни и буџетот го полнат сите и со нив се финансира, полиција, војска, образование, здраство итн и имаш локална самоуправа која располага со општински средства кои се трошат за добробит на општината. Социјален живот, култура, спорт, патишта под надлежност на општината, зеленила итн... Да не треба скопје да го прашаме за БИТОЛСКИТЕ ПАРИ БИТОЛА како да ги троши??? А за државните/заедничките пари и те како имаме право да се буниме. Зошто да треба ние скопје да се лечиме, зошто да нема Битола соодветна здраствена установа? И уште милион зошто има за државните пари, ама ако, нека умрат "сејљаците" а не знајте дека баш со нив си го наполнавте скопјето, а да не зборам и за колку од племето ради централизираност ви се насели.
Заеби, се избега од темата пак.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Здраството од кои пари се финансира?? Државни или општински? Не постојат јавни пари, има пари кој се државни и буџетот го полнат сите и со нив се финансира, полиција, војска, образование, здраство итн и имаш локална самоуправа која располага со општински средства кои се трошат за добробит на општината. Социјален живот, култура, спорт, патишта под надлежност на општината, зеленила итн... Да не треба скопје да го прашаме за БИТОЛСКИТЕ ПАРИ БИТОЛА како да ги троши??? А за државните/заедничките пари и те како имаме право да се буниме. Зошто да треба ние скопје да се лечиме, зошто да нема Битола соодветна здраствена установа? И уште милион зошто има за државните пари, ама ако, нека умрат "сејљаците" а не знајте дека баш со нив си го наполнавте скопјето, а да не зборам и за колку од племето ради централизираност ви се насели.
a sto mi ja gazis svetata skopska pocva kade e izgradena bolnicata? :lolzz:

toa so mi go koristis GRADSKIOT prevoz i ulicite?

cija voda piesh duri te lecat?

sredete si go seloto tamu da ne mora da doagate u skopje na lecenje, ucenje, kino, shoping ili da go koristite nasiot aerodrom pa posle trosete na sto sakate.

paraziti edni

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.243
Кои државни бе забеган, финансиска помош даде Град Скопје и неколку скопски општини. Да не треба Битола да ја прашаме како да се трошат Скопските пари? :D :kuracc:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Кои државни бе забеган, финансиска помош даде Град Скопје и неколку скопски општини. Да не треба Битола да ја прашаме како да се трошат Скопските пари? :D :kuracc:

jas uste cekam da kazat koj tender go dobil sams... posto gospodarite nivni do gusha se davat u drzavni tenderi od rekot....

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Глуп си или глуп се прајш....
Сите клубови и РК и ФК и КК им ги спонзорира општината, повеќе од пола буџети им влагаат од државни пари
Ова кој го напиша бе забеган????

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.852
Поени од реакции
25.316
Глуп си или глуп се прајш....

Ова кој го напиша бе забеган????
edini glupi ste vie... use cekame da kazete koj drzavni pari i koj tenderi gi zele nasite gazdi... za vasite ne e problem i sam znaes kako pravat pari

Kajgana Shop

На врв Bottom