ТИФОМАНИЈА!

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.267
Поени од реакции
6.987
Во некој сон имавте подобро пиро од нас
Кога стигнавме го запаливме стадионот, а на корео да не збориме. Земи измиј се расони се ти се спие се гледа.
добри бевте, да не ги извадевте тие напишани пароли ќе бевте одлични...........вака останавте на ниво на сељаци

Член од
1 август 2014
Мислења
640
Поени од реакции
1.021
Бројките кажуваат дека нема повеќе правдање дека се иселиле младите и нема луѓе на трибини. Кога се сака и кога ќе се сработи 'домашната' резултатите се видни. Одлично дерби, браво и за двете НГ.
Да не биду сфатен погрешно, мора да се смени менталитет на размислување куде младину, ја верују дека пола што су биле днска на стадион, до ичера не су ни знале за претходни резултати на клубови.
Проблем е у целу државу, мора да се натерав млади да идев на стадион,салу на сваку утакмицу без разлику на противника.

Член од
25 октомври 2023
Мислења
63
Поени од реакции
401
Како што нас не посака првата утакмица во Скопје,денес среќата беше на ваша страна.Дерби во права смисла на зборот,одлична бројка на чкембари но според мене слабо навивање но обично така и иде на вакви утакмици со толку луѓе .Од кај нас топ бројка и издание,меѓу подобрите навивања и корео со добра бакљада.Не се палете ко млади мајмуни за паролата,ние ако не сме биле за Македонија секогаш онда нема што да збориме,провокацијата беше спрема вас лично као дека вие сте наследници,не барајте игла у сено.

Штета што нашите клубови се за жалење и се бориме за опстанок во оваа ебана лига,се надевам ќе дочекаме вистинско дерби како вечерва но со борба за шампионска титула,тогаш летвичката ќе биде подигната уште погоре.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.571
Поени од реакции
8.222
Одлично издание на двете групи, не прдете за џабе.Ова не е видено кај нас во понова историја.
Покрај Чкембари и комити денес имаше уште членој на 7-8 навивачки групи од Македонија на утакмицата.

Последно уредено:
Член од
5 ноември 2022
Мислења
60
Поени од реакции
355
Realno da kazime derbito beshe ekstra i dvete navivacki grupi licea svetski, so odlicno pyroshow, i koreo, ednostavno za lik licese kako derbi sho mozi da se nosi so da recime saraevskoto. Brojka, dres kod, pyro, koreo site elementi bea sodrzani i zapazeni, samo kako po obicaj sho na site vistinski javivaci ni e jasno deka mozi i mora da se izvaj podobro navivanje ama i to vo odredeni periodi ne beshe losho. Daj boze vo idnina da bidat sho pokje utakmici od vakov kalibar i da se izdigni tifo dvizenjeto vo drzavata

Член од
27 февруари 2024
Мислења
19
Поени од реакции
140
Ко прво сами си ја пониживте историјата клошари едни,на трибина кај комити и Кјори и сакато кој најдоја го зедој шо е и нормално за дерби ама дрес кодот многу лош

Незнам дали грешам ама мислам дека и кореото ви беше старо исто и бајраците ги отепавте секоја утакмица ги вадите ама тое сепак одлично дерби со неколку грешки на комити

Член од
27 ноември 2021
Мислења
457
Поени од реакции
2.839
Ко прво сами си ја пониживте историјата клошари едни,на трибина кај комити и Кјори и сакато кој најдоја го зедој шо е и нормално за дерби ама дрес кодот многу лош

Незнам дали грешам ама мислам дека и кореото ви беше старо исто и бајраците ги отепавте секоја утакмица ги вадите ама тое сепак одлично дерби со неколку грешки на комити
Циган прекини да го трошиш интернетот на комшијата за да тропаш глупости на форум.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
932
Поени од реакции
1.475
Значи со албански екипи, стрикно 2001 од војната мотиви, со бугарите втората светска а за илинденците, ко ќе играме со турски екипи.
Филип втори е основач на Хераклеа, градот претходник на Битола. На кореото немаше ни чекмбари ни битола, само филип и аце...проблемот е оти Чкембари тоа го извадија?
Здраво друже

Јас сум неактивен..
И поради истата таа причина избегавам да коментирам.

Ама измеша ти баби и жаби , па принуден сум да ти одговорам.

Се надевам дека си повозрасен и ке го разбереш коментаров.

Паролата на Комити можете на два начини да ја разберете.
-Како навреда
-Како поука

И ние сме како вас наследници на империјата и на мизеријава..
Или ти мислиш дека не сме мизерија?

Друга работа што не треба исто да ја заборавите е дека 'другите' се ситат на овие форумски циркузи страни наназад.
Се надевам дека ке разбереш и ти а и побратимите за тоа кои се тие 'другите'.

Секогаш има други места каде што можат лице во лице машки да се кажат некои работи.
А тоа незначи дека секогаш е да се измлатиме..

За да не ни ја мочаат нацијата треба да се потрудиме за да не ја мочаат.

Не си ги зимајте некои работи 'на срце' , не треба одма крв да се лее на секоја парола.

Со цел памет , овие работи јавно ги расправете.. :tapp::tapp:

Сите ние треба да најдеме начин за да голтнеме некои работи иначе отиде се во бунар.

Секоја чест за Саздо и секоја чест за се што сте извадиле за Македонија!

Член од
25 октомври 2023
Мислења
63
Поени од реакции
401

Иди лечи се или подобро утепај се пошто за тебе лек нема,одамна поглуп коментар и лик како тебе немам видено.

Kajgana Shop

На врв Bottom