- Член од
- 12 март 2022
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 1.131
Фала што не провали, ние сакавме да ја протнеме дека ни е нова
Фала што не провали, ние сакавме да ја протнеме дека ни е нова
aaMozda se kriet ednite drugite da gi baret
Дечко Драчевци ви бараат 20 на 20 што серешФрустрацијата на членој на Комити, истурена на официјалниот профил на
Рибари...
После бламот, и шктањето на графити наши, на видни македонски дејци и други наши графити, требит да го сватите како голем кикс.
Паметните дечки во Скопје, се извинаја за тие настани, и беше прифатено!
А ако 4 "Кантичиња" боја се пари, за уништени графити, тогаш немам коментар.
Ај сите да му се ПОСЕРИМЕ, на цел труд, и да пишиме ви дадовме 4 "Кантичиња" боја...
Дај бидите малце ЛУЃЕ!
Околу АРТ приказната, Рибари и Охрид, како мал град, прикажаја многу, а ние сами знајме, шо ни е приоритет околу АРТ приказната, и шо ќе прајме прво!
Имавте дерби, според мене најдоброто на сите времиња, имавте група од многу помал град шо истаде 1500+ луѓе на трибина, меретесе со нив, а вакви коментари 20на20 под дејство на опијати, се СМЕШНИ!
Ние сме помала група, ама со ИСКРЕНА ПРИКАЗНА, и ако дошло МИЛИОНСКИОТ ГРАД да барат тепачка со 40 илјадниот охрид, во наши можности ќе ОДГОВОРИМЕ.
Уба вечер, и поздрав од новиот графит на РИБАРИ, и муралот посветен на МЕТОДИЈА ПАТЧЕВ!
ДА ЖИВЕЕ ОХРИД И МАКЕДОНИЈА!
Си се посрал90+3 Жбрццццццц на дното
Кисниииии долуу? е кисниСи се посрал
Доживеавте и вие еднаш да наполните страна. Ако убаво изгледа и се надевам дека нема да биде вака само коа се игра против Вардар. Ние покажавме вакви бројки на натпревари каде Вардар беше фокусот а не противникот. Можеби и вие ќе научите нешто од ова. Како и да е дербиво е за поздрав, убаво издание и од двете страни.“Ово нема ни у београду”
Тотално се согласувам. Денес претпоставувам освем редовните 70 чкембари и уште 100-150 макс помалце активни другите се рандомци што го пополнуваат копот. Ова не е ништо ново и е присутно и кај Комити на големи натпревари. На жалост навивањето трпи највише ради ова. Ова се виде уште со химната на почеток каде што не се следеше темпото и убрзано се пееше поради што имаше мешање од две а при крајот и од 3 паралелни несинхронизирани страни. Штета што се потроши шанса за ова да испадне појако. А уште подобро ке беше и Комити да беа веќе влезени и да згрмеше цел стадион... Али ACAB класика...200 души ко ке сме ,тогаш е најубо навивање ,ова реченица ке ја разберат тие во секоја група крв шо имат проплукано за организација ,шо фамилијата ја остајле на второ место ,на прво место групата да му биди,да сме здрави и живи то е најважно сите
Оваа поклон од партија му е мора да ја вадат 3-4 пати во сезона да не се налути Мицика па да му скини дневниците
Tebe papagalo da ne te vikaat ? Kazi mi pirotehnika i koreo da ne gi plativte vie so kartite sto gi naplativte od tie 4000 ili 5000 ckembari kolku bevte ?Оваа поклон од партија му е мора да ја вадат 3-4 пати во сезона да не се налути Мицика па да му скини дневниците
Сега ми е јасна пораката од КомитиДа ве едуцирам само после Даме Груев Сандански вториот пат иде Горите Македонски шумно пеат...МакСпорт on Instagram: " МАКЕДОНСКАТА ХИМНА ГРМНА ВО БИТОЛА ПОВЕЌЕ ОД 7.000 НАВИВАЧИ НА СТАДИОНОТ „ПЕТАР МИЛОШЕВСКИ“ СО МНОГУ ЕМОЦИИ ЈА ПЕЕЈА „ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИЈА СЕ РАЃА“"
228 likes, 2 comments - maksport2019 on November 3, 2024: " МАКЕДОНСКАТА ХИМНА ГРМНА ВО БИТОЛА ПОВЕЌЕ ОД 7.000 НАВИВАЧИ НА СТАДИОНОТ „ПЕТАР МИЛОШЕВСКИ“ СО МНОГУ ЕМОЦИИ ЈА ПЕЕЈА „ДЕНЕС НАД МАКЕДОНИЈА СЕ РАЃА“".www.instagram.com
Срамота 1500 луѓе да не ја знаат химната на Република Македонија