ТИФОМАНИЈА!

Член од
9 април 2024
Мислења
44
Поени од реакции
128
Да ве едуцирам само после Даме Груев Сандански вториот пат иде Горите Македонски шумно пеат...
Срамота 1500 луѓе да не ја знаат химната на Република Македонија
Автоматски споено мислење:

Сега ми е јасна пораката од Комити
"Наследници на Мизеријата"
Кој да едуцираш бе мизеријо една, на работа втора смена на телефон не гледаше и уживаше и на пауза ти текна чекај профил да напрам на кајгана да провоцирам. Идиот одвратен колку треба да си болен да напрајш акаунт за да провоцираш на КАЈГАНА.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.249
Поени од реакции
2.533
Абе нека ви кисни 90+ :oleee:
90+3 Жбрццццццц на дното
Добро утро дали екипата е наспанананананаа?

Кажете им на дечкиве, дека ова сепак е навивачки подфорум, каков таков, пошто нема друг навиавчки форум во државава.
Овде треба главно за групите, навивањето, бројката кореото итн. Од резултатски аспект (да победа на Пелистер), резултат итн, за ова да си најдат некоја друга тема.

Член од
23 април 2022
Мислења
421
Поени од реакции
2.133
Феноменално издание на двете групи, нешто можеби најдобро на навивачката сцена во историјата на државата. Европски изглед на копот на Чкембари, формата на трибината и светлата на горните трибински рефлектори само го појачаа впечатокот. Дрес код, пиротехника, кореографија, све на место. Астрономска разлика од поелсдното дерби во Битола (2-2) Воџата на место, со одлична комуникација према групата, навивањето на моменти одлично, на моменти со падови, што е апсолутно нормално.

Комити, страшно гостување. Бројка, изглед, сполотеност, носечка песна од самиот старт, сведок сум речиси на сите гостувања на Комити во БТ, ова е најдоброто. Може визуелно беше подобро минатато на истава трибина каде што сега беа Чкембари, можеби беше побројно она со 14 аутобуси во 1992 мислам, но ова е за во учебник како треба да изгледа гостинска навивачка група.

Дерби од кое не би се посрамотиле многу поголеми дербија во регионот и пошироко. Секоја чест за сите што беа дел од оваа историска ноќ.Да се надеваме на скоро видување повторно...

Член од
15 октомври 2022
Мислења
19
Поени од реакции
66
Ме интересира само од страна на чкембари што имаат да кажат за “дешавката” после утакмица.Ништо посебно по мене само ме интересира дека одма почнавте да пишувате тука каменковци запад дека сме нападнале младинска…

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Ме интересира само од страна на чкембари што имаат да кажат за “дешавката” после утакмица.Ништо посебно по мене само ме интересира дека одма почнавте да пишувате тука каменковци запад дека сме нападнале младинска…
40мин и 20 сек. од видеото. Не треба Чкембари нешто да кажат, самите слушнете другите што кажуват.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.249
Поени од реакции
2.533
40мин и 20 сек. од видеото. Не треба Чкембари нешто да кажат, самите слушнете другите што кажуват.
Кога влегуваа Чкембару у Јане, Март 2023та, со петардите и тресењето ограда и баклите, тоа беше супер хулгански влез.
Сега Комити влегуваат , прво има огномети надвор и петарди, значи НАДВОР, одма било проблем што имал мали деца.
ВО Јане кога фрливте бакла према обична публика немаше деца ??

Сеа испадна на коментаротов да му веруваме иначе он видел кај биле петардите.
Од надвор од позади трибината, неможеш да фрлиш петарда на трибината. како прво.
Само огномети од надвор и некој топовски, баш при излез од автобуси, интересно и со поголем шмек како дерби во вечер термин.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
4
Поени од реакции
8
prasanje do dvete navivacki grupi, zasto ste primitivci i krsite koli so tablici na sprotivniot grad bez da razmislite deka sopstvenici se lugje sto nemaat vrska so klubovite ni so navivanje? i zasto ne moze da razberete deka ne se vrti se okolu vas?

Член од
2 септември 2016
Мислења
866
Поени од реакции
1.950
Кога влегуваа Чкембару у Јане, Март 2023та, со петардите и тресењето ограда и баклите, тоа беше супер хулгански влез.
Сега Комити влегуваат , прво има огномети надвор и петарди, значи НАДВОР, одма било проблем што имал мали деца.
ВО Јане кога фрливте бакла према обична публика немаше деца ??

Сеа испадна на коментаротов да му веруваме иначе он видел кај биле петардите.
Од надвор од позади трибината, неможеш да фрлиш петарда на трибината. како прво.
Само огномети од надвор и некој топовски, баш при излез од автобуси, интересно и со поголем шмек како дерби во вечер термин.
nekev da komentiram za ova ama aj kratko
se vrakame pak 2 godini nazad za “obicnata publika” kaj so vasi clenoj na celo so B.M bea tamu i svesno si gi piknaja sograganite vo opasnos ama aj neka e obicna publika
vie znaevte deka na toj del ke ima deca od skolata (dokazi mi deka gresam) i na sam start ognometot go nasocvate tocno nad decata i frlate topovski vo pod tribinskio prostor e sea dali namerno ili ne vase si e to..
da navivacki e takov vlez ama mozese da bidi 10 metra potamu so ogled deka znaevte oti ima deca na toj del od tribinata
ok nisto ne se sluci da se prekini tuka ova diskusija oti se znaj kako ke zavrsi

Член од
20 септември 2023
Мислења
303
Поени од реакции
1.683
Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.189
Поени од реакции
2.320
Трибината каде што бевме вчера сместени одлична за гостински навивачи,ги има сите услови и за водење и за навивање.Само кратерот од дупка на влез малку незгоден пред 10 души се испотепаа.
Дерби 10/10
Koj ne ja znaj taja stapica gadno se zaebal vo tie temnici i guzvi :popce:

Член од
27 ноември 2021
Мислења
58
Поени од реакции
355
Неутрален коментар околу вчерашното дерби:
Искрено дерби шо секој вистински навивач сакат да го видит, бројка одлична и кај двете групи за наши стандарди.
И двете групи имаја солидни кореографии, пиро одлично кај двете групи, навивање солидно од двете страни нормално дека на толку луѓе ќе има падови во текот на 90минути.
10/10 за двете групи, дај боже повеќе вакви утакмици кај нас па да мрднит малку сценава од мртвилово последниве години.

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.402
Одлично издание на двете групи, не прдете за џабе.Ова не е видено кај нас во понова историја.
Покрај Чкембари и комити денес имаше уште членој на 7-8 навивачки групи од Македонија на утакмицата.
Кој се тие 7,8 навивачки групи од Македонија ај пиши ми???Толку нв групи нема активни 10 години, 6,7 сме само што идеме на утакмици.

Член од
26 август 2024
Мислења
43
Поени од реакции
400
Кој да едуцираш бе мизеријо една, на работа втора смена на телефон не гледаше и уживаше и на пауза ти текна чекај профил да напрам на кајгана да провоцирам. Идиот одвратен колку треба да си болен да напрајш акаунт за да провоцираш на КАЈГАНА.
Еве ти ја да ја научиш за следен пат:

Денес над Македонија се раѓа,
ново сонце на слободата!
Македонците се борат,
за своите правдини!
Македонците се борат,
за своите правдини!

Одново сега знамето се вее,
на Крушевската република!
Гоце Делчев, Питу Гули,
Даме Груев, Сандански!
Гоце Делчев, Питу Гули,
Даме Груев, Сандански!

Горите Македонски шумно пеат,
нови песни, нови весници!
Македонија слободна,
слободнo живее!
Македонија слободна,
слободнo живее!

Ако не знаеш да читаш еве ти и видео како треба:

Не ги кривам за ова Чкембарите, тие редовни 70 души сигурно ја знаат, али раја си е раја... Ако химната не си ја знаеш, не се фаќај за империи.

Kajgana Shop

На врв Bottom