- Член од
- 18 септември 2024
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 100
Понудата со години седи, ако сакате сабота вечер да се удриме пример 20 на 20 негде на некоја пољана, пример Дебар кај шо вршат ископ на гипс, ајде.
Хахаха ме изнасмеа дружееееееее
Понудата со години седи, ако сакате сабота вечер да се удриме пример 20 на 20 негде на некоја пољана, пример Дебар кај шо вршат ископ на гипс, ајде.
А што имаш ти против Розов октомври: месец за подигање на свеста за ракот на дојката !?!?!Пази некој дан дојт во розе...
Јас во сабота ќе удрам некоја битолчанка на ваш терен, ти иди на пољања мавни се.Понудата со години седи, ако сакате сабота вечер да се удриме пример 20 на 20 негде на некоја пољана, пример Дебар кај шо вршат ископ на гипс, ајде.
Druze citam vo FkVardar temata tvojte te vregjat i ti se smeat.Јас во сабота ќе удрам некоја битолчанка на ваш терен, ти иди на пољања мавни се.
Па и треба да се плашатNe mu prajte napad vie ko najaka huliganska grupa? Deka site se plasat od vas ??
НБ (Нова Битола) спремни.Претпоследнава екипа се неспремни за дерби?? Мала шала така се чита на прва кога ќе се види сликата. Нека грми во недела и кај вас и кај нас, ни следува очобол од фудбал, барем од навивачки аспект да остане нешто што ќе се памти. Да живее Македонија!
Плакатот им е утнат со најкасКо до 18 ако веќе гледаш во деталиПретпоследнава екипа се неспремни за дерби?? Мала шала така се чита на прва кога ќе се види сликата. Нека грми во недела и кај вас и кај нас, ни следува очобол од фудбал, барем од навивачки аспект да остане нешто што ќе се памти. Да живее Македонија!
Епа тогаш значи само лекторот им е неспремен за дербиПлакатот им е утнат со најкасКо до 18 ако веќе гледаш во детали