ТИФОМАНИЈА!

Член од
18 септември 2024
Мислења
30
Поени од реакции
100
Понудата со години седи, ако сакате сабота вечер да се удриме пример 20 на 20 негде на некоја пољана, пример Дебар кај шо вршат ископ на гипс, ајде.

Хахаха ме изнасмеа дружееееееее

Член од
10 мај 2022
Мислења
778
Поени од реакции
2.400
Понудата со години седи, ако сакате сабота вечер да се удриме пример 20 на 20 негде на некоја пољана, пример Дебар кај шо вршат ископ на гипс, ајде.
Јас во сабота ќе удрам некоја битолчанка на ваш терен, ти иди на пољања мавни се.

Член од
25 август 2011
Мислења
168
Поени од реакции
1.060
Јас во сабота ќе удрам некоја битолчанка на ваш терен, ти иди на пољања мавни се.
Druze citam vo FkVardar temata tvojte te vregjat i ti se smeat.
Izvini vaka ama koj ti dade pristap be dete do internet? Od ko go napraj profilot samo tropas gluposti.
Se iznaklecka, sekoj vtor post ti e to.
Da ne ja kleckas pernicata doma?

Daj sozemi se, vistina ti velam. Zal mi e da ne imas dijagnoza pa na takvo dete da se smejme. Sepak ne e vo red.

Член од
13 август 2023
Мислења
57
Поени од реакции
132
Ne mu prajte napad vie ko najaka huliganska grupa? Deka site se plasat od vas ??
Па и треба да се плашат :D
Се гледа колку не знајш се знај кај можи да се напрај напад во Струга,Охрид,Гевгелија, Радовиш,Новаци итн...Нема шанси за средба на дерби било во Битола или Скопје, тоа е научна фантастика на толку полиција било шо да се случи освен индијанци со камења

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
ajde be golem kur nemalo izmavuvanje ne pamtam od koga neka grmi derbivo ne e za potcenuvanje makedonsko el klasiko ne za dzabe mozda na teren ne ali na tribina da i toa kako ke bide jako. Dali ima informacija stadionot dali ke se rasprodade bi bilo uste pojako tk da grmi malce ls cuvstvo da se dobie da se cudi regionov da ne fakjaat seir ne ne bivalo rezultat ocekuvam nekoj utepan x 0 do 3 gola ali navijanje ke bide ludnica i od dvete strani

Член од
2 февруари 2023
Мислења
123
Поени од реакции
690
Oвде никој ама баш никој не се труди да погоди во целта да ја согледа суштината на потенцијалната дебата. Мислам дека никаде ама баш никаде, не постои фудбалски термин среда од 13ч. Ова во Танзанија го нема. 2024-та година. Термин еквивалентен на средношколска лига. Ние сме последните мохиканци кој фудбалските термини ги одредуваме според должината на денот.... Овде јасно се гледаат изопачените вредности. Наместо клубовите и федерација да прават се да има посетеност на натпреварите тие се трудат да избегнат плаќање обезбедување, да избегнат процедури. Друго новите генерации Комити и активното членство последниве 4 години се навикна на константна борба но борба во која сите знаеа дека е чисто црно на бело и дека се работи од љубов, со добра намера после ниту еден пораз макар и на клучните натпревари не ги кривевме играчите. Тогаш одеднаш доаѓа некој козар кој бил лојален на својот опозиционен пастир изминатите години доаѓа и од темел ја руши нашата светост, прави сомнителни трансфери најавува некакви си двојници на познати фудбалери со огромен буџет и изедначување на најслабиот историски почеток на сезоната. Нормално е дека мотивацијата ќе падне. Имаме историско дерби пред нас, за жал за дното на табелата но сепак историски момент за прв пат под рефлектори во Битола. Наместо да се бавиме со 100 пати повторени теми секој нека погледне во својот двор и работи за подобар развој на истото. Ова што ќе се случи во недела се гледа и доживува само еднаш.

Член од
7 јули 2023
Мислења
25
Поени од реакции
179
Претпоследнава екипа се неспремни за дерби?? :D Мала шала така се чита на прва кога ќе се види сликата. Нека грми во недела и кај вас и кај нас, ни следува очобол од фудбал, барем од навивачки аспект да остане нешто што ќе се памти. Да живее Македонија!

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.582
Поени од реакции
8.448
Претпоследнава екипа се неспремни за дерби?? :D Мала шала така се чита на прва кога ќе се види сликата. Нека грми во недела и кај вас и кај нас, ни следува очобол од фудбал, барем од навивачки аспект да остане нешто што ќе се памти. Да живее Македонија!
НБ (Нова Битола) спремни.
Како се погоди и светлото од баклата, баш личи како неспремни:D

Спејсот не му работеше на цртачот:D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Плакатот им е утнат со најкасКо до 18 ако веќе гледаш во детали :icon_mrgr:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.563
Член од
15 октомври 2022
Мислења
18
Поени од реакции
61
Не е нешто страшно.И ова од 15:30 кај Баир бојс кецот повеќе личи на 7 него на кец

Член од
10 мај 2022
Мислења
778
Поени од реакции
2.400
@Достоен. два дена пред дерби до каде е ултрас платформата што ја најавуваше, мерак ќе биде за дербито да ја промовираш тука па да се тргнеме од кајгана да пишуваме таму,секако одма ти праќаме ЛК да се знае кој пишува.Ако треба и кеш за почеток и чланарина ќе платиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom