- Член од
- 27 ноември 2021
- Мислења
- 394
- Поени од реакции
- 4.004
Му кажавме и во Кавадарци, а сега само си ја потврдија нашава парола.
Attachments
-
79,2 KB Прегледи: 225
Зафатени се , треба да обработат утре гостување во Скопје заедно со ЧкембариЛозари повторно не пријавиа гостување во Охрид.
За разлика од то, ние ги обработивме сите гостувања во Кавадарци.
Толку е муабетот.
Копаме BTC, вршат мајнерите на бајрО со улична струја
А пак комити знаеме како минале на странски гостувања без ударно з***еturisti... daj be napolnete barem eden autobus ne za drugo na rodenden ima poveke narod od vasite "gostuvanja"
kako i da e dobro e sto kolku tolku se pojavuvate da znae svetot deka barem postoite
kako navijaci.... nekogas ke go jades, ni oni ne proagale dobro vo skopje, zatoa i se palat na nasА пак комити знаеме како минале на странски гостувања без ударно з***е
Цела Романија е за Вардар само не признават.kako navijaci.... nekogas ke go jades, ni oni ne proagale dobro vo skopje, zatoa i se palat na nas
pa vidi, VARDAR koga gostuva gradot e na noze ima akcii, publika... sepak ide dvokraten evropski sampion.Цела Романија е за Вардар само не признават.
Пушете сега кај дпне да ви ги вратат долговите, курот на народот.Кога ќе биде цел Келн за Пелистер јавете се.
Те били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа за не ве бива.Пушете сега кај дпне да ви ги вратат долговите, курот на народот.
За шо да ме боли срце бе ? За клуб шо титулите ќе освој на вересија и попи казна од ЕХФ. Или да ме боли за 3-4 милиони долг врзан околу вратот , и мрши политички да го роварат да прат зделки на штета на клубот? Да ме боли за пура мен дека ми го кладоја за претседател и си донесе играчи за провизија ? Да ме боли за василе од аУстралија да ме трга за нос и да ми објаснува како уште малце се ќе се среди!? Ќе си голтате подраширете устатаТе били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа за не ве бива.
Za navivanjeto ve pregazija postoite za Ckembari vie imate B-kompleks na maksimumРазочараа чкембари со бројката,за навивањето да не правиме муабет.