ТИФОМАНИЈА!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.739
Поени од реакции
6.434
Лозари повторно не пријавиа гостување во Охрид.
За разлика од то, ние ги обработивме сите гостувања во Кавадарци.
Толку е муабетот.
Зафатени се , треба да обработат утре гостување во Скопје заедно со Чкембари :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.697
Поени од реакции
39.312
Умрена е таа подгрупа на Чкембари, не знам зашто уште ставаат знаме на ограда на секоја утакмица на Пелистер.

Член од
4 ноември 2023
Мислења
29
Поени од реакции
26
turisti... daj be napolnete barem eden autobus :pos: ne za drugo na rodenden ima poveke narod od vasite "gostuvanja"

kako i da e dobro e sto kolku tolku se pojavuvate da znae svetot deka barem postoite
А пак комити знаеме како минале на странски гостувања без ударно з***е

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.292
Поени од реакции
24.406
Цела Романија е за Вардар само не признават. :toe:
pa vidi, VARDAR koga gostuva gradot e na noze ima akcii, publika... sepak ide dvokraten evropski sampion.

vie prvo turisticki idete pola autobus, salata poluprazna posto znaat nekoj cigani od bairo im gostuvaat a cigani tamu sekako kolku sakas... nikakva atrakcija, 17 porazi po red, se znae uste u start ide mizerija sto ne vredi da se gleda.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.026
Поени од реакции
6.576
Пушете сега кај дпне да ви ги вратат долговите, курот на народот.
Те били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа за :kuracc: не ве бива.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
802
Поени од реакции
3.427
Те били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа за :kuracc: не ве бива.
За шо да ме боли срце бе ? За клуб шо титулите ќе освој на вересија и попи казна од ЕХФ. Или да ме боли за 3-4 милиони долг врзан околу вратот , и мрши политички да го роварат да прат зделки на штета на клубот? Да ме боли за пура мен дека ми го кладоја за претседател и си донесе играчи за провизија ? Да ме боли за василе од аУстралија да ме трга за нос и да ми објаснува како уште малце се ќе се среди!? Ќе си голтате подраширете устата :pusigo:

Kajgana Shop

На врв Bottom