Јас да сум на место на ГЕЈзар би гледам да си го развивам клубот и успех да имам со него а не да сисам пари од него и да го водам како бизнис ама јас сум фудбалски фан на Јунајтед а не ВАМПИР со пари само на ум.Тебе поштениот да не те викат? Ти да си на нивно место демек ќе одбиеш пари? Кој не трча денес по пари, посебно во период каде што секој сектор е во тешка економска криза?
Овој Гејзар беше и на Супербоулот, му дадоа титула на Брејди и компанија, има осет батето за бизнис.Јас да сум на место на ГЕЈзар би гледам да си го развивам клубот и успех да имам со него а не да сисам пари од него и да го водам како бизнис ама јас сум фудбалски фан на Јунајтед а не ВАМПИР со пари само на ум.
Да не им текни и во лигите да казнуваат да фаќам авиони утре атентати да правам во Мадрид.There will be an emergency meeting by UEFA tomorrow to PUNISH all clubs involved in the Super League.
The teams can be kicked out of #UCL and #UEL with IMMEDIATE effect
If that happens.
-PSG will be crowned #UCL champions or the season will be called void.
-The #UEL final will be between Villarreal and Roma.
Да не беше клубот воден како бизнис, ти не би навивал за него.Јас да сум на место на ГЕЈзар би гледам да си го развивам клубот и успех да имам со него а не да сисам пари од него и да го водам како бизнис ама јас сум фудбалски фан на Јунајтед а не ВАМПИР со пари само на ум.
По основ дека сопственикот е моќен Евреин.Не ми штима како може Тотенхем да е во овие "големи" екипи, по кој основ?
Иначе не ми изгледа примамливо сето ова што се планира, ама па кој ме чита и слуша мене, обичен смртник што следи фудбал на стрим.
Мислиш до титула ќе им биде дојдено ? Ојдено е све у курац во фудбалот одамна, се е бизнис.Тв, спонзорства, ќе фрчат пари од сите и на сите страни ааа најјакото ќе биде кога ќе почнат да се веслаат меѓусебе
Ќе се веслаат за евро повеќе не за титулитеМислиш до титула ќе им биде дојдено ? Ојдено е све у курац во фудбалот одамна, се е бизнис.
Ќе се веслаат за евро повеќе не за титулитеМислиш до титула ќе им биде дојдено ? Ојдено е све у курац во фудбалот одамна, се е бизнис.
Незнам за тебе јас го осетив времето кога се водеше како фудбалски клуб а не како бизнис прекрасно време беше незнам за тебе ти дали си го осетил.Да не беше клубот воден како бизнис, ти не би навивал за него.
И... што ќе добијат со ова? И онака не планираат да им играат од наредна сезона.There will be an emergency meeting by UEFA tomorrow to PUNISH all clubs involved in the Super League.
The teams can be kicked out of #UCL and #UEL with IMMEDIATE effect
If that happens.
-PSG will be crowned #UCL champions or the season will be called void.
-The #UEL final will be between Villarreal and Roma.