- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
Ја видов пред саат време лумата во Штип, не е ниту гребната... ваљда за друг Кајен станува збор![]()

Ја видов пред саат време лумата во Штип, не е ниту гребната... ваљда за друг Кајен станува збор![]()
абартчево е на француски таблици, паркирано е кај новите згради во ново лисиче и не е essesse(SS) туку е стандард абарт. многу перверзно количе, пола саат го манијачев. pocket rocketЗавчера на "Партизанска" видов Fiat 500 Abarth SS од новиот модел (црна боја со црвени детали) на странски таблици (маана ми е, никогаш не паметам таблици),е сега не е некој супер автомобил ама е интересно мало брзо количе со 1400 кубика турбо моторче и 160кс (7,4 секунди од 0-100 км/ч). А и убаво звукче се слушаше од издувите. Слика немам зошто возев во моментот.
Еве како изгледаше одприлика(слика од Google):
![]()
mnogu gi ima type r vo posledno vreme nema potreba da ja slikas.Вчера видов црна Honda Civic Type R во Аеродром на паркингот кај новиот парк кај што го ставија Јане ама многу ми жал што не успеав да напраам фотки бев у брзање.
Ех гледате што ни се случува. На времето Type R да се појавеше на улица, цела Македонија ја коментираше...сега од 100-тината Бентлија, Ферарија, Поршеа...Type R изгледа како Фичо...mnogu gi ima type r vo posledno vreme nema potreba da ja slikas.
дај ставија пак сликата ако можиBMW 740d
како што прочитав на форумов не е лумата ....иначе од тогаш ја немам видено низ СК иако често доаѓашеnikolaben, што бидна со штипскиот Кајен кој беше во сообраќајката? Лумата е или...?
ова е на Бијан бугатито , кој се разбира од дизајнерство мора да го знаене е низ МКД ама вреди да го поставам линкот за да плакниме очи
http://www.flickr.com/photos/klauskniehase/5907646257/
![]()