T
Tetro
Гостин
у Радовиш има едно вакво, бело ![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
![](http://www.zcars.com.au/images/porsche-cayman-s1.jpg)
и твојот голф 1.4 кој иде 200км/ч а???:pos2::pos2::pos2::pos2:Неколку Корвети, Мустанг, Поршиња... сВе има ова Скопјево![]()
За да не ме прајте будала, ќе направам видео па ќе видиме.и твојот голф 1.4 кој иде 200км/ч а???:pos2::pos2::pos2::pos2:![]()
вчера видов едно порше, жолто беше... нз кој модел...
абе Sexx... ја ова на заебанција го пишав бе... не се нервирај,ке ти падне косата...:pos2::pos2: можеби и до брзинометарот да е, можеби не е наштелуван...хехехе види и со ГПС мерете дур возите, и дали покажува исто... ае поздравЗа да не ме прајте будала, ќе направам видео па ќе видиме.
едит: кој не верува, немора
И ја го видов во скопје тука во центар ... не го сликавВчера видов Масерати во Струга
![]()
Скроз исто вакво, прво мислев дека е Мазда од далеку ама ко се доближав :nesvest:
brat ako moze da mi kazez kaj si go videl toa Porsche Gt2letovo se vozev so R8 Crna(stranski tabLi) cuvstvoto e kako da si na avion super kola
BMW 745Li komsia ima, Z4 Coupe, Mustang GT500 Amerikanski Tablici, GTR Evo, 911 Gt2, Crvenoto Ferrari vo centar SL 500 nov model, Corvette C06 Americki tabli SL65 AMG, SLK 200
Sega za sega tolku
Рачунај пола и поише на Фијат Цаноски сеУх во Струга скоро сите коли ги имам видено, носат тоа албанците се и свашта, да издвојам нешто пофенси
Ламбурџини мурчелаго и гаљардо
Мустанг
Доџ вајпер
Ферарија неколку
Поршеа веќе како стоеденки што имаше на времето ги има
Бентли
Хамери неколку
Јагуар еден ептен фенси (од постарите има бајаги)
Лотус
Ројс ролс
Мајбах
Бугати вејрон
Корвета
Кадилак
доволно?:helou: