Супа

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
porano jadev supa, sega ne mozam da ja smislam, ic ne ja sakam

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Јадам многу супа, ама домашна со полно пилешко бело месо, зеленчук од моркови, малку грашок, броколи...
Обична супа со фиде и пилешко, супа од домати ми е исто убава, супа од печурки...ама домашни, купените ич не ми се допаѓаат.

M

MIL

Гостин
Jadam supicka ubavka e za kontroliranje na stolica i ubavo e pred sekoj rucek edno pjato supaaa vrelaa :wink:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
многу сакам супа посебно на зимо кога ја јадам онака жешка...ама не ја јадам со леб..хахах не сум баба или бебе:pos2::pos2::pos2::pos2:

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Порано многу јадев...Сега не толку...Но ако има супа...Цело тенџере ке изедам:):)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Имам навика да ги јадам и ги обожавам. Еден ручек неможам да знамислам без супа како пред јадење, едноставно некако не ми е потполно јадењето...значи зборам супа со јадења со кои што оди, ако иам за ручек боранија нормално дека нема супа да јадам предходно нели :) Иначе најубава ми е кога јас ќе ја зготвам, домашна, а не „домаќинската“ стави водата да врие истури кесето и чекај 5 минути, абе да се знае супа дека јадеш, со морковче, со магдонос, фиде или оние мали звездички што се ставаат во супа, и си ја преферирам народната супа од тањир... :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сакам супи јадам ги зимото ..... и коа сум болна

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
Мојата омилена супа е ?......:D

Моментално мој фаворит е супата на витаминка , со печурки.. убаини..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.349
Домашна ама пилешка, со морков, целер, пашканат, магаданос, биберче, на ситни коцки исечкан компир, ама сето тоа во бистра процедена вода од вареното месо, и на крај фидето само да омекне, абе прсти да си изедеш :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
Домашна ама пилешка, со морков, целер, пашканат, магаданос, биберче, на ситни коцки исечкан компир, ама сето тоа во бистра процедена вода од вареното месо, и на крај фидето само да омекне, абе прсти да си изедеш :)
Ама и бара работа тоа.. и кога некој друг ја прави најубава е..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom