Сумираме за убавите работи во 2008.

Статус
Затворена за нови мислења.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Edinstveno ubavo sto si dobiv vnuk..Inaku najlosa godina EVER...Sega cekam posle dozdot sonce da ugree :)

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Си имав онолку убави работи колку што си побарав/посакав.
Заклучок: Скромноста не е доблест. А и желбите се бесплатни.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Најубави работи што ми се имаат случено:
Врската со детето што го сакам. Љубовта. Мммм убаво нешто
Одморот. На море, прекрасно. Многу убаво си поминав. Најубавиот дел од летото.
Пораките во мојот мобилен телефон. Полни со љубов. За првпат во животов искрени. Полни и со кавги али јбг, не може без тоа.

Работи за кои јас сум одговорна и со кои се гордеам:
Ја завршив цела прва година на факултет, иако се плашев дека ќе ми остане некој предмет за оваа година. Со добар просек

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Операцијата ми помина топ, исчистив втора скроз, се надевам и последнава ќе биде така, а да,си купив нов писи и лап топ :icon_lol:...запознав многу нови и позитивни луѓе и то...се друго заборавив и не се ни потсеќам што како било, фураме напред!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
prekrasna, uzasna godina.
marsh, odi si, i nemoj uste ednas da se povtoris.
sto nauciv? definitivno nema sega da se navrakjam.
i od najubavite iskustva izvadiv po nekoj horor. vsusnost, sam izleguvase.
cudno pocna, cudno zavrsuva.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Со бендот ептен прогресивно тргнавме, Љубов, па Хавана, па сеа ни ѕирка и Маракана... тоа ми е онака, највпречатлива нишка на осмицата драга... Факсот, горе долу, исто како и лани, совршено досадно но и смешно, супер зближување со одредени професори...:smir:
Сестра ми дипломира, јас се радувам повеќе од неа. Во љубов се млаткам, но и не ми е така лошо... Битно е што здраворазумски знам дека во деветката тоа ќе се смени. Значително. Друго... Отворивме волонтерски центар во средното ми школо, многу драг и убав момент... Летото полно со воздишки и раме за плачење на изнервираната другарка, јас, јас...па јас се бањав летово?!:nesvest:
Хихи...2008...најсмешниот роденден... Најновите запознавања, некој статус бр 1 на блог на Каде Вечер...добро чувство на отворена поетичност, не знам зошто до сега сум ферментирала...
Со себе, тргувам сеуште.
Радост мала во крајот на август. Изгубив невиност, пак:pos2:
Сега...можно е само да бакнам еден и да отиде 2008 во неповрат.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Имав неколку убави (иако релативно кратки) врски, забавно лето, повеќе од успешна година на факс, навремено завршена. Си видов до кај ми се можностите и сосема пријатно излезе дека и не ми се толку мали. Му наместив дечко на еден другар и со тоа му го преусмерив животот во поинаква дирекција, која го прави него среќен, а мене горда што можам да си го препишам успехот на мене :icon_lol: Запознав многу луѓе, повеќето од нив пријатни луѓе и се приспособив на нов тип на социјален круг :icon_lol:
Не беше лоша година... Не дека поразлична од претходната кој знае колку...
Некако созреав годинава, или барем се променив, го чувствувам тоа дури и сама, мислам дека сум посмирена и потрезвена, поинаку размислувам, повеќе си се сакам ваква.
Ете тоа, иако тешко е да се наброи се.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Имаше убави работи, не викам не, иако мислам дека ќе памтам повеќе по тоа што беше многу хаотична, особено почетокот на годината.
Убави работи, моето скромно учество во протестите за името, кое ме направи побогата за едно огромно прекрасно искуство кое ќе го паметам целиот живот. Потоа факултетот кој одлично ми оди, исчистив година во јуни, не отидов на ниту еден испит, све исположив преку колоквиуми.
Трето, кафињата, дружењето, неколкуте кафански збирања, ќе ги паметам.
И на крај, почеток на една врска, исто ваљда се сместува во убави работи.:)
Ќе заборавев дека годинава станав модератор на Љубов и Секс.Што нормално го сврстувам во добри работи.

А да, и уште една битна работа - мислам, ама само мислам дека по некои работи што се случија годинава, мојата самодоверба, малку, малку се помести нагоре, не сум веќе во минус.:)

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Запознав многу нови луѓе кои ми го сменија животот...
Ставив крај на еден "проблем" што го влечев од претходната година...
Конечно се заљубив (иако тоа не зарши баш најдобро:kesa:)
...тоа би било тоа...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom