Судоку

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Па и не сум нешто многу добар во ова, практикувам крстозбори да решавам. Додуша Судоку и не сум решавал многу-многу, ќе треба да седнам малце.
Хихихи, по една година со гордост можам да кажам дека ме бивало и во оваа ствар! Се навежбав, и сега кршам кичми!

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
ЈАс на работа кога сум решавам ако ми е досадно

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
иам судоку на телефонот..закон е...коа сум на предавање, а не ми се слуша или по дома додека одмарам обавезно играм

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
da eden "drugar" stai na negoviot mobilen sudoku zasto mene mi bese omilena igra, a jas cesto mu cepkam po telefonot pa moram da se zanimav so nesto....btw stvarno interesna igra:vozbud::vozbud::vozbud:

S

Sheldon Cooper

Гостин
da eden "drugar" stai na negoviot mobilen sudoku zasto mene mi bese omilena igra, a jas cesto mu cepkam po telefonot pa moram da se zanimav so nesto....btw stvarno interesna igra:vozbud::vozbud::vozbud:
Морам да се согласам со Анџи, многу интересна логичка игра-го развива мозкот и интелигенцијата (хехе ко реклама ова звучеше)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Mnogu interesna i zarazna igra, obozavam da ja igraam, ja imam i na mobilen pa na casevi koga ne mi e interesno predavanjeto si ja igram.

Gohan

I (L) Fußball
Член од
14 февруари 2009
Мислења
420
Поени од реакции
14
Interesna igra,ama ne ja igram,ne sum ni probal..Samo kako mal sum imal.

А

Александра Д.

Гостин
Jaс поретко решавам ама мајкааа ми.....таа само тоа работи....и тие тешките, а ко што гледам и сестра ми ја заразува :toe:

Член од
27 февруари 2009
Мислења
35
Поени од реакции
5
Многу сакам Судоку, баш е интересно и заразно, неможеш да запреш додека не го решиш, а после сакаш уште....

П

Паган-др

Гостин
Едно време станав зависен од ова. На мобилен што ставив не дигнав глава али више немам толкава желба.

Член од
11 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
Mnogu sakam da resavam sudoku nasabajle so kafe i par cigari za merak:vozbud:

genius_kma

I am the best!
Член од
24 април 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
jako e sudoku resavam kako ne resavam i na najteskoto vo vesnik odma odam lesnoto e boza mene :helou:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.448
Поени од реакции
30.958
проклето судоку, таман го научив станав зависник:toe:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Закон игра,поготово ко сум у WC само неа ја играм.

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
судоку е закон игра, ми донесе брат ми списание, тој решавал од почеток а ја почнав од крај(од најтешките) и релативно добро ми оди

Kajgana Shop

На врв Bottom