Неам појма за консултации, а за полагање јас имав Емоции и мотивација кај Арнаудова, а другата половина од групата имаше кај Огнен, и они мислам дека позадоволни беа. Неам никогаш полагано кај него ама мислам дека се позадоволни. Иако за Арнаудова можам да кажам дека е страшно фер, али бара знаење.Дали случајно ги знаете термините за консултации кај Марија Тофовиќ и Огнен Спасовски. И воедно, подобро е да се полага кај Огнен или Виолета Арнаудова?
Од шо мака одбравте генетика....Да прашам дали е добар Владимир Трајковски по Генетика или од старт се зезнавме со колешката? Да не требаше Гордана да ја одбериме?
Јас бев кај Гордана и жената е толку досадна, шо и да заспиеш кај неа на предавања - најверојатно ќе сонуваш нешто многу досадно.Зошто, не чини?
Да, само мора да си со 4 години.Здраво . Сакам да прашам дали е можно да се запишам на Психологија со Средно стручно образование (поточно , смер информатика)?
Можеш, само од матура треба да полагаш предмети што одговараат на психологија, коа ќе искочи конкурсот ќе видиш што треба да пријавиш за полагањеЗдраво . Сакам да прашам дали е можно да се запишам на Психологија со Средно стручно образование (поточно , смер информатика)?