- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Лани знам некои дека имаа. Ти најубаво е да си прашаш.Значи кејбл тел/телекабел без проблем може да те уклучат....
Лани знам некои дека имаа. Ти најубаво е да си прашаш.Значи кејбл тел/телекабел без проблем може да те уклучат....
Ок...а да те прашам пошто знам дека си у гоце каков нет користиш државниот или од овие што нудат некој смешни пакетиЛани знам некои дека имаа. Ти најубаво е да си прашаш.
Засега од државниот после од другите што даваат низ Гоце. Доволно ми е некоја брзина колку страни да можам без нервози да отворам. За спуштање дома за еден викенд цел нет го трошамОк...а да те прашам пошто знам дека си у гоце каков нет користиш државниот или од овие што нудат некој смешни пакети
Ваму па изненадувачки прилично брзо се полнат клиповите од youtube, ама другото блокирано.И ваму беше, сега не е. Само што е многу спор, јутјуб цел ден се полни клип од 4-5 мин и пак не е наполнет и нема торенти.
Иди у пелагонија на осми спрат у машкиот дел, секое девојче продава бонови, ја незнам како живеат на воздух.Некој да не продава бонови за хранарина за Пелагонија?
ПП ако си за бонови имам околу 7 000 за продавање па да ја договориме...Некој да не продава бонови за хранарина за Пелагонија?
јас сум во втора, па пиши ако сакашИма некој у стив у прва зграда? Ќе пиеме кафенце.
Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа.
Пробај со DNS 8.8.4.4.Знае некој кој е кодот на нетот во Пелагонија за да ми ги отвора страните што се блокирани?
А каде да го внесам? Имам win7.Пробај со DNS 8.8.4.4.
А каде да го внесам? Имам win7.
Јас сум во втора машка,ти пишувам ПП со бројче,во Вторник сум во Ск имам предавање до 11часот,потоа може да правиме кафе во Сајбер.Има некој у стив у прва зграда? Ќе пиеме кафенце.
Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа.
другарче ти изгледа си ми цимер и колегаИма некој у стив у прва зграда? Ќе пиеме кафенце.