Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ок...а да те прашам пошто знам дека си у гоце каков нет користиш државниот или од овие што нудат некој смешни пакети
Засега од државниот после од другите што даваат низ Гоце. Доволно ми е некоја брзина колку страни да можам без нервози да отворам. За спуштање дома за еден викенд цел нет го трошам :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
И ваму беше, сега не е. Само што е многу спор, јутјуб цел ден се полни клип од 4-5 мин и пак не е наполнет и нема торенти.
Ваму па изненадувачки прилично брзо се полнат клиповите од youtube, ама другото блокирано.

M

Mario Gómez

Гостин
Има некој у стив у прва зграда? Ќе пиеме кафенце. :cool:

Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа. :X3:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Него за тие шо се у Пелагонија, немој да пеете "излези момче право на тераса" пошо бркаат за тоа. :X3:
јас сум во втора, па пиши ако сакаш

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Знае некој кој е кодот на нетот во Пелагонија за да ми ги отвора страните што се блокирани?

B

BooBojan

Гостин

Јас сум во втора машка,ти пишувам ПП со бројче,во Вторник сум во Ск имам предавање до 11часот,потоа може да правиме кафе во Сајбер.

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46

другарче ти изгледа си ми цимер и колега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom