I
Intex
Гостин
Да, да, цимер сум ти.другарче ти изгледа си ми цимер и колега
Да, да, цимер сум ти.другарче ти изгледа си ми цимер и колега
Pa dojdi da se vidime mame mu ebem!! Sekoja godina iam cimer kajgadzija! Samo da ne navijas za Inter ili Milan!другарче ти изгледа си ми цимер и колега
Има.Има пелагонци на кајганава?
Фино финоИма.
Исто во 2ра .. Ако сте за кафе ајде И гледам нешш Руни ова она .. може да ви објаснам 2-3 работи за ЛиверпулЈас сум во втора машка,ти пишувам ПП со бројче,во Вторник сум во Ск имам предавање до 11часот,потоа може да правиме кафе во Сајбер.
ти си трет досеа шо ги знам... Алекс, Watchlist ти си треќиотИма ли у Гоце некој?
Вторник-Гоце дискотокога има тоа журките по студентски клубови дајте инфо
За Гоце само рушење! Нема спас за тој дом, уште ко го изградиле го увиделе тоа и затоа го немаат од тогаш чепнато. Под итно треба нов студентски комплекс, така поголем.Состојба во Гоце Делчев - В блок на 10-ти спрат:
Прегледај го приврзокот 35913
Прегледај го приврзокот 35914
Прегледај го приврзокот 35915
Прегледај го приврзокот 35916
Прегледај го приврзокот 35917
Па не сум знаел дека има надеж за добар бизнис со печурки.
Државата "мисле" за нас студентите! Start up бизнис!!!
Ајде на пицa парти кај мене. Јас ќе дадам печурки и тесто, а кој доаѓа нека земе шунка и кашкавал.
Сериозно, нема граници! Човечките услови за живот се на -263 степени: нема никакви услови за хигиена, тече од сите страни, печурки насекаде, јадењето у менза и бифе е за никаде (па и за таму не е), не смееш дома да си одеш пошто не можеш да се спуштеш со торбици до доле, да не збореме за враќање назад (лифтовите секој ден не работат), зимно време нема ни парно ни вода за туширање (само до 9:30 саат сабајле), парите што ги даваме, знаеме дека не завршуваат за тоа за што се наменети!
Од друга страна, можеби ќе го реновираат Гоце за едно 10-20 години!!!