- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Паке ќе ми е далеко ПМФ не е у центар...ova e skopje, 30min peski ne e daleku) ako sakas blisku sedi u stan u centar i plakaj 100tina evra samo kirija
Паке ќе ми е далеко ПМФ не е у центар...ova e skopje, 30min peski ne e daleku) ako sakas blisku sedi u stan u centar i plakaj 100tina evra samo kirija
sedi si u Stiv najubavo,u komsii ke ti bideПаке ќе ми е далеко ПМФ не е у центар...
Денес чекаме резултати, а сајтот блокиран.
Ви ја отвара распределба?
Сајтот си го отвора океј, а резултати како и лани што каснеа така и денеска не очекувајте одма, можно е вечер, можно е утрегрешка :jaj:, еве од оваа година:
IV.2. Прелиминарните резултати од конкурсот за студентите од II година и повисоките студиски години ќе бидат објавени на 12.08.2010 година на огласните табли во студентските домови каде конкурирал студентот и на интернет порталот www.raspredelba.gov.mk и www.mon.gov.mk.
http://www.mon.gov.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=620:--------20102011&catid=82:2010-05-13-11-42-55&Itemid=146
Сега е океј, кога го напишав постот не го отвораше.Сајтот си го отвора океј, а резултати како и лани што каснеа така и денеска не очекувајте одма, можно е вечер, можно е утре
За врските нема проблем, туку онака зборев дали седат женски за тоа ми беше, да не излезе глупо после сите машки во зградане заборавај дека ти требаат дебели врски за таму да се сместиш како џенцко :smir:
Кога ја реновираа пред година и пол имаше само една соба џенцки и комшијата што седеше со неговата џенцка=4 џенцкиЗа врските нема проблем, туку онака зборев дали седат женски за тоа ми беше, да не излезе глупо после сите машки во зграда
А за лани да не имаш некоја информација, стварно ми треба да не излезам на крај ко некој кретенКога ја реновираа пред година и пол имаше само една соба џенцки и комшијата што седеше со неговата џенцка=4 џенцки
у собата до мене имаше лани 3 џенцкиА за лани да не имаш некоја информација, стварно ми треба да не излезам на крај ко некој кретен![]()
Зошто нема прашај ги во Државниот студентски центар, ние исто како и тебе чекаме резултатиЗошто уште нема резултати за студенските домови , па нели требаше вчера да има???
ако имаш некоја информација кажи ако не ......Зошто нема прашај ги во Државниот студентски центар, ние исто како и тебе чекаме резултати
абе друже како што гледаш сите знаеме дека вчера требеше да има резултати, сите чекаме и сите знаеме дека каснатако имаш некоја информација кажи ако не ......