Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Денес чекаме резултати, а сајтот блокиран.

Ви ја отвара распределба?
грешка :jaj:, еве од оваа година:
IV.2. Прелиминарните резултати од конкурсот за студентите од II година и повисоките студиски години ќе бидат објавени на 12.08.2010 година на огласните табли во студентските домови каде конкурирал студентот и на интернет порталот www.raspredelba.gov.mk и www.mon.gov.mk.

http://www.mon.gov.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=620:--------20102011&catid=82:2010-05-13-11-42-55&Itemid=146
Сајтот си го отвора океј, а резултати како и лани што каснеа така и денеска не очекувајте одма, можно е вечер, можно е утре

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Сајтот си го отвора океј, а резултати како и лани што каснеа така и денеска не очекувајте одма, можно е вечер, можно е утре
Сега е океј, кога го напишав постот не го отвораше.

Епа ај да чекаме. :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
не заборавај дека ти требаат дебели врски за таму да се сместиш како џенцко :smir:
За врските нема проблем, туку онака зборев дали седат женски за тоа ми беше, да не излезе глупо после сите машки во зграда

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
За врските нема проблем, туку онака зборев дали седат женски за тоа ми беше, да не излезе глупо после сите машки во зграда
Кога ја реновираа пред година и пол имаше само една соба џенцки и комшијата што седеше со неговата џенцка=4 џенцки

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Кога ја реновираа пред година и пол имаше само една соба џенцки и комшијата што седеше со неговата џенцка=4 џенцки
А за лани да не имаш некоја информација, стварно ми треба да не излезам на крај ко некој кретен :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Зошто уште нема резултати за студенските домови , па нели требаше вчера да има???

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Зошто уште нема резултати за студенските домови , па нели требаше вчера да има???
Зошто нема прашај ги во Државниот студентски центар, ние исто како и тебе чекаме резултати

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ако имаш некоја информација кажи ако не ......
абе друже како што гледаш сите знаеме дека вчера требеше да има резултати, сите чекаме и сите знаеме дека каснат
лани ги пуштија доцна вечерта во 3, годинава мора малку повеќе да се касни

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
пола работа завршена, примен сум во стив.. сега е на ред инсајдерот кој треба да се потруди да ме пикне на списокот во зградата..

Kajgana Shop

На врв Bottom