Студентски домови

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ги примат документите и без декларација, со тоа што треба да пишеш изјава дека не си доставил декларација. Е после при носењето одлуки за прием, не знам комисијата дали ќе ги смета за комплетни таквите апликации.
Пошто јас имам потврди од фирмава(едвај ги најдов..газдата го баравме, за да ги извадам и нив, ама за декларација ме одби и ми рече ќе чекаш до понеделник) за мојте и плата има на нив и се.. Со нив неможам некако да поминам? :D

Џ

ЏинЏер

Гостин
Пошто јас имам потврди од фирмава(едвај ги најдов..газдата го баравме, за да ги извадам и нив, ама за декларација ме одби и ми рече ќе чекаш до понеделник) за мојте и плата има на нив и се.. Со нив неможам некако да поминам? :D
Не знам стварно. Ти викам, документите ги примаа и така, ама и самиот човек што работеше на шалтерот рече дека од комисијата зависи дали ќе се сметаат за валидни таквите пријави.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
Не успеав да ја зачувам електронската пријава и сега не можам да го однесам документот под реден број 4) Испечатена електронска пријава заради проверка на податоците;
Затоа што на страната smestuvanje.mon.gov.mk не може да ме најави, веќе неколку денови...
Има некој со ист проблем?

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Не успеав да ја зачувам електронската пријава и сега не можам да го однесам документот под реден број 4) Испечатена електронска пријава заради проверка на податоците;
Затоа што на страната smestuvanje.mon.gov.mk не може да ме најави, веќе неколку денови...
Има некој со ист проблем?
И јас случано проверив, не ми ја отвара страната!

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
И јас случано проверив, не ми ја отвара страната!
А, ти успеа ли да ја испечатиш електронската пријава?
Пошо уште 2 дена има за внесување на документите, а страната веројатно нема да профункционира.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
А, ти успеа ли да ја испечатиш електронската пријава?
Пошо уште 2 дена има за внесување на документите, а страната веројатно нема да профункционира.
Штом аплицирав електронски, одма ја принтскрин и напрајв :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
Штом аплицирав електронски, одма ја принтскрин и напрајв :D
Јас будала, ме мрзеше, демек не знам колку работа. А, чим ми излезе бројчето, на него му направив принтскрин, ама не и на апликацијата.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Јас будала, ме мрзеше, демек не знам колку работа. А, чим ми излезе бројчето, на него му направив принтскрин, ама не и на апликацијата.
Па и јас на то му напрајв.. Ко ке заврши со апликацијата, последно што излегува, бројчето и успешно пополнета апликација :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.729
Поени од реакции
22.881
Па и јас на то му напрајв.. Ко ке заврши со апликацијата, последно што излегува, бројчето и успешно пополнета апликација :D
Јас мислам дека треба да се испечати и целата апликација(таму кај шо бираш факултет, па ги штиклираш тие ДА/НЕ шо се, примања, членови на семејство,......) не само бројчето.

Член од
19 август 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дечки незнам дали е веке поставено прашањето колку што видов не е, како треба да се запише родител кој не е вработен туку е осигуран како индивидуален земјоделец, од социјалното дават потврди за примена нето плата од 6 илјади и нешто, а тој воопшто не прима пари, се јавив во министерството викаат напиши го како невработен, а за земјоделските приходи ми викат напиши, а пишува дека сами ке си ги обезбедат и незнам шо да правам не ми се сигурни во тоа шо го зборуват. Дали некој има сличен ваков проблем и ако има како треба да се постапе да не испадне да бидиме одбиени? Дополнително и за невработен и не пријавен во заводот за вработување што да се прави?

Член од
29 јуни 2015
Мислења
10
Поени од реакции
0
На електронската пријава за просечен успех, како треба да се израчуна колку ти е?

Член од
19 август 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Дали некој знае какви се условите во студентските домови во Штип и дали има голема конкуренција за приватниот студентски дом Хилјадников со оглед на тоа што примаат само 12 бруцоши и 48 од другите години

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
За на ФЕИТ, во кој дом да конкурирам Гоце или Кузман ??

Kajgana Shop

На врв Bottom