Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе во молбата ги пишува сите документи шо требаат да ги имаме таму и пишува кои ги набавуваат по службен пат и гледајте по ред да ви се како што се во молбата пошо лани ги враќаа некои да ги прередат.

Јас не си направив копија од Дипломата....и сега шо ? :(

Dali moze bez ispecatena elektronska prijava da se odnesat dokumentite samo so identifikacioniot broj?

Дали некој што бил во министерство знае дали треба потврди за невработени родители зошто на интернет пишува дека не треба.. ??

Дали некој планира да седи во Пелагонија?

Кој студентски е најблиску до ФИНКИ ?:

Здраво дали некој знае дали може да ме одбијат затоа што погрешка во електорснката пријава имам внесено 3 чена во смесјстовото без мене а всушност требало 4 заедно со мене. Во сите други документи што е потребно има внесено дека сме 4 члена(во молбата, табелите и во тие изјави дека што се бара) ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)][/COLOR]

Кој студентски е најблиску до ФИНКИ ?:
Гоце
Здраво дали некој знае дали може да ме одбијат затоа што погрешка во електорснката пријава имам внесено 3 чена во смесјстовото без мене а всушност требало 4 заедно со мене. Во сите други документи што е потребно има внесено дека сме 4 члена(во молбата, табелите и во тие изјави дека што се бара) ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)][/COLOR]
И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е така :)

Гоце

И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е така :)
Jaс и лани така ,а и оваа година...не ми правеа проблем

Луге, дали е морално декларација? Пошто во фирмава кај мојве се на одмор во диекцијава, па неможам да извадам декларација??

Луге, дали е морално декларација? Пошто во фирмава кај мојве се на одмор во диекцијава, па неможам да извадам декларација??
Ги примат документите и без декларација, со тоа што треба да пишеш изјава дека не си доставил декларација. Е после при носењето одлуки за прием, не знам комисијата дали ќе ги смета за комплетни таквите апликации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom