НеDali moze bez ispecatena elektronska prijava da se odnesat dokumentite samo so identifikacioniot broj?
Не треба.Дали некој што бил во министерство знае дали треба потврди за невработени родители зошто на интернет пишува дека не треба.. ??
A dali moze tamu nekako vo ministerstvo da izvadat deka znam i identifikaciioni brojcinja so nemaa nekako gi baraa tamu?
ГоцеКој студентски е најблиску до ФИНКИ ?:
И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е такаЗдраво дали некој знае дали може да ме одбијат затоа што погрешка во електорснката пријава имам внесено 3 чена во смесјстовото без мене а всушност требало 4 заедно со мене. Во сите други документи што е потребно има внесено дека сме 4 члена(во молбата, табелите и во тие изјави дека што се бара) ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)][/COLOR]
Jaс и лани така ,а и оваа година...не ми правеа проблемГоце
И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е така![]()
Ги примат документите и без декларација, со тоа што треба да пишеш изјава дека не си доставил декларација. Е после при носењето одлуки за прием, не знам комисијата дали ќе ги смета за комплетни таквите апликации.Луге, дали е морално декларација? Пошто во фирмава кај мојве се на одмор во диекцијава, па неможам да извадам декларација??