Студентски домови

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Луѓе во молбата ги пишува сите документи шо требаат да ги имаме таму и пишува кои ги набавуваат по службен пат и гледајте по ред да ви се како што се во молбата пошо лани ги враќаа некои да ги прередат.

Член од
27 јуни 2015
Мислења
7
Поени од реакции
0
Јас не си направив копија од Дипломата....и сега шо ? :(

Член од
17 август 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Dali moze bez ispecatena elektronska prijava da se odnesat dokumentite samo so identifikacioniot broj?

Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
Дали некој што бил во министерство знае дали треба потврди за невработени родители зошто на интернет пишува дека не треба.. ??

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Дали некој планира да седи во Пелагонија?

Член од
25 мај 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво дали некој знае дали може да ме одбијат затоа што погрешка во електорснката пријава имам внесено 3 чена во смесјстовото без мене а всушност требало 4 заедно со мене. Во сите други документи што е потребно има внесено дека сме 4 члена(во молбата, табелите и во тие изјави дека што се бара) ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)][/COLOR]

T

Torchyrus

Гостин
Кој студентски е најблиску до ФИНКИ ?:
Гоце
Здраво дали некој знае дали може да ме одбијат затоа што погрешка во електорснката пријава имам внесено 3 чена во смесјстовото без мене а всушност требало 4 заедно со мене. Во сите други документи што е потребно има внесено дека сме 4 члена(во молбата, табелите и во тие изјави дека што се бара) ?
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)][/COLOR]
И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е така :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Гоце

И јас го имам истото направено, мислам дека не даваат на тоа до толку важност и нема да биде проблем. Ама мислам, се надевам дека е така :)
Jaс и лани така ,а и оваа година...не ми правеа проблем

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Луге, дали е морално декларација? Пошто во фирмава кај мојве се на одмор во диекцијава, па неможам да извадам декларација??

Џ

ЏинЏер

Гостин
Луге, дали е морално декларација? Пошто во фирмава кај мојве се на одмор во диекцијава, па неможам да извадам декларација??
Ги примат документите и без декларација, со тоа што треба да пишеш изјава дека не си доставил декларација. Е после при носењето одлуки за прием, не знам комисијата дали ќе ги смета за комплетни таквите апликации.

Kajgana Shop

На врв Bottom