Не треба за месец јуни него просечна нето за цела 2014 година треба да пишеш а за месец јуни треба да однесеш потврда за остварена последна плата ти е тоаТреба да пишеш примања на твоето семејтво за месец јуни без разлика по кој основ се добиени (месечна нето плата, пензија, социјална парична помош) веројатно надоместокот за лице со посебни потреби е некаков вид социјална помош . Барем така јас мислам според тоа што го пишува во пријавата.
За јуни треба да се пише.Не треба за месец јуни него просечна нето за цела 2014 година треба да пишеш а за месец јуни треба да однесеш потврда за остварена последна плата ти е тоа
ГО лаже за да се поебе.За јуни треба да се пише.
Си се пријавувал ти друг пат? Каде прочита дека за месец јуни треба да се пише?За јуни треба да се пише.
Tи си се пријавувал ли друг пат?Си се пријавувал ти друг пат? Каде прочита дека за месец јуни треба да се пише?
14. Потврди за остварена плата на вработените членови на семејството за месец јуни 2015 година или доколку за овој месец не е исплатена плата, да се достави потврда за последната исплатена плата. еве ти што треба за месец јуни а сумата која што треба да се внесе во пријавата е просечната нето плата за цела година
Јас три години просечната ја пишам додуша горе долу тука била амаа оваа година во јуни е за 2000 ден поголема од вообичаено па ме стави во небрано сега дали да правам нова пријава иначе зашто не се логират откако еднаш ќе се исклучиш на страната за аплицирање има некоја финта?Tи си се пријавувал ли друг пат?
Јас четири години имам поминато во студентски, ако разлисташ низ темава ќе видиш дека и претходните години имаме дискутирано за процедурата за аплицирање и никогаш немам дадено неточна или непроверена информација.
Повторувам: Сумата која се внесува во електронската пријава МОРА да се совпаѓа со сумата наведена во потврдата за плата од јуни (или последната исплатена плата).
Како мислиш не се логира? Јас неколку пати се логирав и правев промени во апликациите, не ми правеше никакви проблеми. Пробај од друг browser евентуално.Јас три години просечната ја пишам додуша горе долу тука била амаа оваа година во јуни е за 2000 ден поголема од вообичаено па ме стави во небрано сега дали да правам нова пријава иначе зашто не се логират откако еднаш ќе се исклучиш на страната за аплицирање има некоја финта?
јас пак цело време мислев дека е до системот сега од мозила ми отвори па ќе можам да си направам нова апликација и на раат да си ја испечатамКако мислиш не се логира? Јас неколку пати се логирав и правев промени во апликациите, не ми правеше никакви проблеми. Пробај од друг browser евентуално.
Мали,да те фати клаустрофобијаНекој да ми каже какви се собите во Кузман? Или ако има некој слики, уште поубаво![]()
Секогаш сум ја внесувал износот на платата за месец јуни што ја пишува на потврдата.И, сега за платите на родители, внесувате просечна плата од 2014та или износот на платата во јуни?
Не е до тебе.Секогаш сум ја внесувал износот на платата за месец јуни што ја пишува на потврдата.
дечки, до мене ли е или печатената форма од електронската пријава е катастрофално порамнета и едвај читлива?