Џ
ЏинЏер
Гостин
Најефтино-СтопанскаВпошта ти е поскапоке одиш вбанка,па ке ти останат кафе пари
![]()

Али и ја идам у пошта, пошто сум мрза

Најефтино-СтопанскаВпошта ти е поскапоке одиш вбанка,па ке ти останат кафе пари
![]()
Сите си имаат свои позитивни и негативни страни... Ако не те мрзи, излистај ја добро темава и ќе добиеш некоја основна слика за секој од нив.Здраво на сите
Ме интересира ако може некој да ми објасни ,знам дека условите за живот во студенските домови во Скопје се ужасни, но кој би го издвоиле за најдобар?
Од септември планирам да престојувам во некој од нив, но сеуште незнам во кој. :S
И каква е процедурата за запишување?
Знаем некој дали ке дозволат да се седи јули/август во Гоце,слшнав муабети дека нема да се седи летото ако е така кои други домови дозволуваат ?
--- надополнето: 30 мај 2013 во 22:41 ---
Знаем некој дали ке дозволат да се седи јули/август во Гоце,слшнав муабети дека нема да се седи летото ако е така кои други домови дозволуваат ?
Можеше да се седи до лани во домовите од Државниот Студентски Центар во јули и август, а не гледам причина зошто не би можело и годинава... Се плаќа негде околу 2000 денари месечно, цена во која нема вклучено бонови, пошто нели не работи мензата тогаш.Не дозволуваат никаде мислам. Во пелагонија знам дека можеш да седиш, ама во јули и август се сметаат дека се хотел и наплаќаат 300 денари од вечер, без менза без ништо.
Можеше да се седи до лани во домовите од Државниот Студентски Центар во јули и август, а не гледам причина зошто не би можело и годинава... Се плаќа негде околу 2000 денари месечно, цена во која нема вклучено бонови, пошто нели не работи мензата тогаш.
de be lani imase mnogu lugje...Во Гоце можно е да не се седи преку лето затоа што се големи трошоците
de be lani imase mnogu lugje...
Само Кузман.Добив инфо дека нема да се седи во стив јули/август точно е ова ? знае некој каде ке може да се седи ?
Само Кузман.