Студентски домови

Z

ziko bt

Гостин
Може ли некој да постира слики од студентскиот Кузман, или пак некој што седел таму во учебната 2012/2013 (па и претходно) да каже малку подетално за условите таму. Слушнав дека наводно нешто во машката зграда било реновирано... Any information?
Кузман е само една зграда,нема машка женска.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Може ли некој да постира слики од студентскиот Кузман, или пак некој што седел таму во учебната 2012/2013 (па и претходно) да каже малку подетално за условите таму. Слушнав дека наводно нешто во машката зграда било реновирано... Any information?
Не е ништо реновирано и нема машка зграда. Услови не се којзнае што, ама двајца во соба и локацијата го вадат.

Член од
29 август 2012
Мислења
51
Поени од реакции
2
ke mi kaze li nekoj kaj se najduva partenij zoografski ?

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
Не е ништо реновирано и нема машка зграда. Услови не се којзнае што, ама двајца во соба и локацијата го вадат.
Па добро дека мене некои ми кажаа дека било нешто реновирано, ама пак има други што ми кажале дека не било и дека постојано немало топла вода и кабините за туширање немале прегради :гомце: Ако е така... (n)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Па добро дека мене некои ми кажаа дека било нешто реновирано, ама пак има други што ми кажале дека не било и дека постојано немало топла вода и кабините за туширање немале прегради :гомце: Ако е така... (n)
Незнам шо толку ти е проблем ова болдираното?

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
Незнам шо толку ти е проблем ова болдираното?
Па мене ми е грдо некој се шета по вц а ти тука се бањаш, кој помини замини публика. Сега незнам точно баш каков е распоредот ама без врата.. :tapp:

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Па мене ми е грдо некој се шета по вц а ти тука се бањаш, кој помини замини публика. Сега незнам точно баш каков е распоредот ама без врата.. :tapp:
Значи не си ни бил во Кузман.
Иден бруцош си?

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
братучетка ми е од друг град и бидејќи е идна студентка ако може да кажете нешто плус за условите во Кузман? таму сака да седи и видов некој член погоре прашал ама никој ништо не кажува.....
само знаеме дека по двајца можеле да седат во соба, а за друго појма немаме.
за вц на пример? колку души го користат? едно во соба? или како.......
ви благодарам однапред.......

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
братучетка ми е од друг град и бидејќи е идна студентка ако може да кажете нешто плус за условите во Кузман? таму сака да седи и видов некој член погоре прашал ама никој ништо не кажува.....
само знаеме дека по двајца можеле да седат во соба, а за друго појма немаме.
за вц на пример? колку души го користат? едно во соба? или како.......
ви благодарам однапред.......

Шо сакаш да се каже. Една соба двајца седат. ВЦ немаш во соба. Има на спрат 2 вциња со по 2 кабини. И ги користи цел спрат. Тоа во машки дел е 29 соби по 2ца пресметај колку го користиат.
Женски е помал и има само 1 вц со 2 кабини.
И има смао една бања за туширање на цел спрат.

Инаку според конкурсот кога ќе се објави бруцоши неможат да седат во Кузман и Гоце.

Член од
4 јуни 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Дојде време во кое,ако имаш пари ќе учиш,ако немаш нема да упишеш ништо,па макар и најпаметен да си во земјата.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Da ne znae nekoj koga se konkursite za upis vo pelagonija? Sakam da se zapisam vtora godina ,znaci ne sum brucos i koj dokumenti mi se potrebni ako znae nekoj !!

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.418
што те чуди?
управникот е Албанец и си зема преголема слобода да одлучува кој ќе биди примнат таму.
Реткост се Македонци таму. Не дека ги нема, ама се помалку од пола од бројот на Албанци. Ама затоа женската зграда е полна со Македонки.

Kajgana Shop

На врв Bottom