16 god se sdsm na vlas u strumica za tie drugite neznam so da kazam ne idat do izraz mozebi i poloso a mozebi i poarno ke bilo koj ke ni kaze.Сите се исти, за оваа тема нема делење. Како шо и циганите се сите исти, така и партиите.
16 god se sdsm na vlas u strumica za tie drugite neznam so da kazam ne idat do izraz mozebi i poloso a mozebi i poarno ke bilo koj ke ni kaze.Сите се исти, за оваа тема нема делење. Како шо и циганите се сите исти, така и партиите.
Кој ќе ти каже, хибридно инцестоидно племе. Среќа сиромашни се и немат огнено оружје, иначе покољ ќе беше. Последната регистрирана платена сметка струја во Баница е во 97ма, тоа доволно кажува со какви луѓе си имаш работа.Што народ се точно овие од Баница? Баш Роми или нешто друго? Да не се како „кар'ците“ во Кочани, еден вид православни Роми т.е. изгледаат како Роми ама се христијани и имаат македонски имиња?
До сега ги знам од зафрканции по интернет. И ова со Силванева Бонева и плус имаше уште 2-3 клипа каде трескаат зелени на анкети низ градот.
Просто не знам како да реагирам...Сега ми се многу измешани чувствата...
Исто и на мене, ако стварно велат имало ножеви и слични срања... не верувам дека би излезле вака дури во јавност.Просто не знам како да реагирам...Сега ми се многу измешани чувствата...
Има една голема вистина: циган секогаш се жали и плаче, без оглед дали е виновен или неИсто и на мене, ако стварно велат имало ножеви и слични срања... не верувам дека би излезле вака дури во јавност.
Си има камери, битно да се истера случајот до крај. Ако сакаат можат лесно да го средат.
Незнам од каде си, ама во врска со селото Баница... градот Струмица секогаш си има проблем со нив.Има една голема вистина: циган секогаш се жали и плаче, без оглед дали е виновен или не
До пред малку ја коментиравме ситуацијата во „Блам држава“, затоа и сум во тек, инаку до денес ретко кој од нас знаеше за проблемите кои ги имаат во Струмица со овој дел.Незнам од каде си, ама во врска со селото Баница... градот Струмица секогаш си има проблем со нив.
Како и да е, најважно е да биде расчистен случајот. Не е битно дали е ром, баниченец или наш.
Ги тепаат тие што ќе добијат. Да им ги земат парите...Да, да, еве секој ден некого стануваат од апарат и го тепаат без причина