Г
Грејвдигер
Гостин
Да се сменат и тии и се ќе е супер... само пато кога го асвалтираа не е рамен...Јас живеем на таа страна, оште не гледам да работат на семафорите. Саа за саа се тии, за понатам не знам дали ќе ги менат.
Да се сменат и тии и се ќе е супер... само пато кога го асвалтираа не е рамен...Јас живеем на таа страна, оште не гледам да работат на семафорите. Саа за саа се тии, за понатам не знам дали ќе ги менат.
За кој пат говораш?Да се сменат и тии и се ќе е супер... само пато кога го асвалтираа не е рамен...
За тај пат што го правија од Поштата до 2те семафориЗа кој пат говораш?
Хаха, не да не е рамно, се чуствуваш како на воден кревет ко се возаш по него.Не е рамно!
ке се потрудам да сликнам нешто....Ееее ка ми фале да знаате мојта Струмица:nesum:и криви патове и ништо нема да ми смете!Ај турејте пу некоо слика барм да га гледам:hm:
ne si svesen kolku se zagubite vo sistemot za voda vo strumica ako gi sporedis zagubite so fontantiГрамат, секоја чест за сликата , се се гледа и палмите, и новите семафоре и фонтанките ... Струмица, многу ни е убава, лична и симпатична, од кога дојде овој градоначалник стварно се тргна на подобро, тротоарите целосно се реновирани ( на место на расцепанио асвалт, има убавки црвено-жолти плочки ) ее да не га заборавам фонтаната на кружен тек 2, а има и нов кружен тек 3 накај Добрејци и Василево... Абе закон.. ... Такво, само мислам оти ного се прават фонтани, не за друго, ного вода се троше а и струја Позз до сите струмичани...
Грамат, секоја чест за сликата , се се гледа и палмите, и новите семафоре и фонтанките ... Струмица, многу ни е убава, лична и симпатична, од кога дојде овој градоначалник стварно се тргна на подобро, тротоарите целосно се реновирани ( на место на расцепанио асвалт, има убавки црвено-жолти плочки ) ее да не га заборавам фонтаната на кружен тек 2, а има и нов кружен тек 3 накај Добрејци и Василево... Абе закон.. ... Такво, само мислам оти ного се прават фонтани, не за друго, ного вода се троше а и струја Позз до сите струмичани...