Струмица

Г

Грејвдигер

Гостин
Јас живеем на таа страна, оште не гледам да работат на семафорите. Саа за саа се тии, за понатам не знам дали ќе ги менат.
Да се сменат и тии и се ќе е супер... само пато кога го асвалтираа не е рамен...

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Ееее ка ми фале да знаате мојта Струмица:nesum:и криви патове и ништо нема да ми смете!Ај турејте пу некоо слика барм да га гледам:hm:

Д

Демијан

Гостин
Znam samo deka u Strumica ima najuvavi devoki,imam i rodnini tamu i top e mestoto!!Sekoja cest za Selekt!

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Ееее ка ми фале да знаате мојта Струмица:nesum:и криви патове и ништо нема да ми смете!Ај турејте пу некоо слика барм да га гледам:hm:
ке се потрудам да сликнам нешто....

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
бау,дааааааа.Бравос Грамат.Мале колко сме си личниииии!

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Грамат, секоја чест за сликата :) , се се гледа и палмите, и новите семафоре и фонтанките :)... Струмица, многу ни е убава, лична и симпатична, од кога дојде овој градоначалник стварно се тргна на подобро, тротоарите целосно се реновирани ( на место на расцепанио асвалт, има убавки црвено-жолти плочки:) ) ее да не га заборавам фонтаната на кружен тек 2, а има и нов кружен тек 3 накај Добрејци и Василево... Абе закон.. :)... Такво, само мислам оти ного се прават фонтани, не за друго, ного вода се троше а и струја :) Позз до сите струмичани...

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Грамат, секоја чест за сликата :) , се се гледа и палмите, и новите семафоре и фонтанките :)... Струмица, многу ни е убава, лична и симпатична, од кога дојде овој градоначалник стварно се тргна на подобро, тротоарите целосно се реновирани ( на место на расцепанио асвалт, има убавки црвено-жолти плочки:) ) ее да не га заборавам фонтаната на кружен тек 2, а има и нов кружен тек 3 накај Добрејци и Василево... Абе закон.. :)... Такво, само мислам оти ного се прават фонтани, не за друго, ного вода се троше а и струја :) Позз до сите струмичани...
ne si svesen kolku se zagubite vo sistemot za voda vo strumica ako gi sporedis zagubite so fontanti

ke dobies deka fontanite se nisto sprema zagubite

najglupot e sto ne go pise radovis i nekoe selo stip e na 70 km od sr dobar patokaz

Член од
5 декември 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0

E nema vrska:) xa xa mnogu voda se trosi:) Ta u strumica si... zemjodelie, nivi, gradini, farmi ....

p.s fontanata ne trosi.. Ja polnat ednas ... Sistemot ja kruzi vodata... Sistemot ne ja isfrla vodata;) Abe kako i da e.. Investicii za gradot... E sega da vidam dali do palmite ke palat ogin preku zimata :kesa:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Иванее, се е ОК бе човек, знам оти фонтаните не се п`нат се :) зборо ми беше оти у градо има 3 големи фонтани и уште неколку по ситни.. тва струја е бе брат, та сиилички шарени има та не ти знам шо... :raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom