Струмица

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Ставејте 3-4 маси пред вратата на школото и замезејте се нешто и музиката и ладејте се :)

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Тимче не вики двапти.

Нии чера флезееме у школто унатре.. вртене стана хахаха :pos:
Џабе се исфали толко сабаале немаше живо пиле у вашто школо само 2 пијани момички е две машки тама свираше им еден гуптин:pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Џабе се исфали толко сабаале немаше живо пиле у вашто школо само 2 пијани момички е две машки тама свираше им еден гуптин:pos:

Аман бе господине.. до 7 бееме тама и разојдееме си. Кој останал нек остане јас крв немаах у мене...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Аман бе господине.. до 7 бееме тама и разојдееме си. Кој останал нек остане јас крв немаах у мене...
Е аман бе јас у 7 и 5-10 бех тама па немаше никој:toe:П.С. не се нервири де:back:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е аман бе јас у 7 и 5-10 бех тама па немаше никој:toe:П.С. не се нервири де:back:

Нервирам? ХАХАХАХАХА.. јас си поминах сношти ного лудо и незаборавно да се нервирам оти немало никој у школто.. хахаха...

п.с :back:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Малее тава времете денеска е +40 да го еем ке умраш:kesa:Матуранте как си поминаате сношти бе и тии шо бее у шабан и тии шо беа у Банско?:vozbud:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Супер как може да си поминаш.

За вечер спреман ли си ? шо правиме мабет на мсн хаха

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не сум баш со здраавето аарен апчина саа пијах ке видаме шо как до вечер:pos2:
Приметиле ли сте се ко треба да ода негде Тимчето.. се нешто е болен и апчина пие?:)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Приметиле ли сте се ко треба да ода негде Тимчето.. се нешто е болен и апчина пие?:)

е тфа е бате...има такви деца ного се срамат да кажат ак не ги пуштат или нешто др на пр ке доо 2 саато вечерта на них се главата ги забољува досадно им станува...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Избришав 192 мислења од темава. Не ја трујте со коментари за земјотресите.
За земјотресите се дискутира тука, така и нека остане. Не мора на 3 различни теми да се пишуваат исти работи.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Избришав 192 мислења од темава. Не ја трујте со коментари за земјотресите.
За земјотресите се дискутира тука, така и нека остане. Не мора на 3 различни теми да се пишуваат исти работи.
Подобро е тука , кога ние Струмичани си дискутираме каква е состојбата тука во градот , но ако ти мислиш така - ОК.
п.с Имам и еден предлог.Остави нe се сега тука , а за ден-два избриши ги сите мислења :))))

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Океј, иде под клуч тогаш. Мора да сфатите дека темава не е чет.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Отклучена по 3 дена мир и тишина.
Темата не е наменета за земјотреси (за нив се дискутира тука), ниту пак за чет помеѓу струмичани.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Фала aciiid, we love you!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom