Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Абе запамтил си га бе ...ццц сигурно си га сонувал чера хахаПилева е таа со црвеенте панталоне, а таа со прилепанте беше Бојана ...
Абе запамтил си га бе ...ццц сигурно си га сонувал чера хахаПилева е таа со црвеенте панталоне, а таа со прилепанте беше Бојана ...
:pos2::pos2: Чера ка помина?Ејваа станувам и поубав ден од денеска неможаах ни да посакам :pos2::pos2:
Ејгидиии, има саа цела недела да ми се врте у главата:pos2::pos2:Абе запамтил си га бе ...ццц сигурно си га сонувал чера хаха
Ај нели се лзгаме... Сабаале ка ојдех на школо немаше ништо и наеднач гледам се бело:pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ка одаше немаше ништо а? заврте се назад и после гледаш пред тебе снег :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе ости шо да ти расправамка одаше немаше ништо а? заврте се назад и после гледаш пред тебе снег :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ја и јас ќе одам сега.:back:јас одам жичаарта да га испробам..
Де бе ти па она ке праа затворен базен:pos2: Анџелина ЏолиНаеднч шо му стана на времето ... да не е порачка од бонева как презентација за жичарта од цареви кули:pos2::pos2:
Има народче денеска баја изгледа,треба да се излезе да видаме кој шо как дека зашо и куга.. :pos2::pos2:
А види как шо да дооме и нии:pos2:јас одам жичаарта да га испробам..
јас одам жичаарта да га испробам..
И как е ?Ја и јас ќе одам сега.:back: