За да си поминеш убаво не е битно каде ке бидеш Битное со кое друштво ке си ако си со друштво шо ти е по кеф сигурно ке си поминеш убаво дека и да сиMaca напиша:dobra tema!
imam slusano mnogu za Strumica kao grad, posebno za nokniot zivot. Decko mi ima poteklo od tamu, pa mi kazuval kako e jakoooooooo (i zatoa sega ne smee da odi ) ali ne cini sto tamu zenskite se mnogu rasipani (u smisla so maski PARDON-za nekoi...), za razlika od drugite gradovi vo Mk, taka e?
na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!strumics напиша:Точно.Се се е на место шо кажа.Едноставно оговаране треба да са игнорире и готово.
мале еци спремна си за кавга одма за гуша се факашeci^^^ напиша:na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!
CopyOfDeath напиша:мале еци спремна си за кавга одма за гуша се факаш
абе со кој си таков си колку да нејкеш да оговараш мора да зуцнеш нештоeci^^^ напиша:nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!
А јас ли оговараах тука?Не са замараах со некој маабете,туку говорам шо да прааш за живото да тее помиран.eci^^^ напиша:na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!
The answer is so fucking typical it almost amazes me.... :raz:eci^^^ напиша:nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!