Струмица

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Daj be kazi nekoj nacin:pos:
Tolku nogo maabete ima izvadeno so...

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
абе ај ниа од струмички крај да се збереме да се запознааме да вииме шо народ сме си белки нема да се оговараме еден на друг после

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
dobra tema!
imam slusano mnogu za Strumica kao grad, posebno za nokniot zivot. Decko mi ima poteklo od tamu, pa mi kazuval kako e jakoooooooo (i zatoa sega ne smee da odi :)) ali ne cini sto tamu zenskite se mnogu rasipani (u smisla so maski PARDON-za nekoi...), za razlika od drugite gradovi vo Mk, taka e?

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Maca напиша:
dobra tema!
imam slusano mnogu za Strumica kao grad, posebno za nokniot zivot. Decko mi ima poteklo od tamu, pa mi kazuval kako e jakoooooooo (i zatoa sega ne smee da odi :)) ali ne cini sto tamu zenskite se mnogu rasipani (u smisla so maski PARDON-za nekoi...), za razlika od drugite gradovi vo Mk, taka e?
За да си поминеш убаво не е битно каде ке бидеш Битное со кое друштво ке си ако си со друштво шо ти е по кеф сигурно ке си поминеш убаво дека и да си:cuc: :cuc: :cuc:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
strumics напиша:
Точно.Се се е на место шо кажа.Едноставно оговаране треба да са игнорире и готово.
na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
CopyOfDeath напиша:
мале еци спремна си за кавга одма за гуша се факаш:pos: :pos: :pos:

nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
eci^^^ напиша:
nema veze,jas se pocesto gi ignoriram site tie mabete i mi e nooogo ubavo!!ama sea,celo vreme govorat oti ogovaranjeto bilo za nigde..a celo vreme go pravat tva!i jas momentalno go pravam tva...ama nejkaaaaaaam!nisto...aj kraj!!!
абе со кој си таков си колку да нејкеш да оговараш мора да зуцнеш нешто

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ama jas nema da bidam takva vekje!!!ke vidaaaaaaaaas!!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
eci^^^ напиша:
na vas tva ignoriraanto ic ne vi ode a!!eeepa se gleda!!
А јас ли оговараах тука?Не са замараах со некој маабете,туку говорам шо да прааш за живото да тее помиран.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
eci^^^ напиша:
The answer is so fucking typical it almost amazes me.... :raz:

Член од
23 јануари 2006
Мислења
5
Поени од реакции
1
За карневалот во Струмица некоја интересна дешавка да кажевте. :)

На вас струмичани дали ви е забавно или ви пречи гужвата надојден народ маскирани :)

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Слики да стаеше некој од тој карневалот, у Канада дури и на телевизија го даваа...на вестите:)

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Obicna guzva,200 000 narod rasporedeno niz 20-30 kafica i centaro se do korzoto,pijanduri,petardi,drogirasi i sl.Jas direktno odam u nekoj kafic,lani bev u select i ne pustaa nikoj,nemase guzva ,super bese, a pred vratata 50 dusi se butaa so obezbeduvanjeto da flezat ama nema,Ne te poznavam:pishtoldz

Kajgana Shop

На врв Bottom