Струмица

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub: :pos: :pos:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
CopyOfDeath напиша:
да ве пресрамам 21 годинка сам азр од струмичкио крај има ле некоја мома заинтересирана:wub: :pos: :pos:
:pos: :pos: :pos: ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни:pos:
иначе јас сум младич 27 во цутот на младоста

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
astrion напиша:
:pos: :pos: :pos: ееее полека ти па право оглас,чеки да видаме кои се кандидатките,мош се малолетни:pos:
иначе јас сум младич 27 во цутот на младоста
у најубави години си инаку треба да се збереме да се видеме шо сме кој сме сите од струмицки крај

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
а чеки саа дај да се договораме шо ке облечеме,јас ке си облечам сакото од 4 година прскано сиво :pos: :pos: :pos: ,мора да изгледаме озбилни,тука тешки интелектуалци има:pos: :pos: :pos: ,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа:icon_lol:

eci^^^ =batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!=

Години колега години а не паушални одговори,мош си 23,тава не значе оти сам ти батко него бате

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
eci^^^ напиша:
batkovci ste mi i dvujcata,i nisto poveke od tva,definitivno!!!
а колку години си ти еци или нема да кажеш ај шепни му на бато на пп ако некажувас преде сите:pos:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
astrion напиша:
а чеки саа дај да се договораме шо ке облечеме,јас ке си облечам сакото од 4 година прскано сиво :pos: :pos: :pos: ,мора да изгледаме озбилни,тука тешки интелектуалци има:pos: :pos: :pos: ,Копи ти нем да ми дојдаш у тренерки да деградираш моменто оти црвен картон и две недели на клупа:icon_lol:
не се секири бате Јас ке сум Гол пиштол у шминка кој ке ме познае:cuc:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Барем лист од смоква си стај,срамота е шо ке каже народо:pop:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
ехех шо може да кажат не е битно на мене да мии убавко иначе изгледа се срамуват да се претстават и годинки да кажат

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Видех и еден пост сега,констатирам дека е измеѓу 15-16 години со 99% гаранција,значи Копи оф дет ти имаш шанса 4 години е помаленка,јас доброволно ти отстапувам:icon_lol:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
astrion напиша:
Видех и еден пост сега,констатирам дека е измеѓу 15-16 години со 99% гаранција,значи Копи оф дет ти имаш шанса 4 години е помаленка,јас доброволно ти отстапувам:icon_lol:
Че бидам воздржан се до првиот контакт муабет се надевам дек ке се запознаеме сите:pos: :cuc:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
28 години у цуто на младоста шо вика астрион.Коо фанааате сас тии маабете и јас да си кажам.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
4
Поени од реакции
1
A sigurno ne znete deka vo Strumica narodot si mnogu zaviduva.

Dobrejci e super :)

Kajgana Shop

На врв Bottom