- Член од
- 15 јули 2005
- Мислења
- 972
- Поени од реакции
- 16
Saka najverojatno da kaze deka si ljubomorat eden na drug, i se ogovaraat.Acid напиша:Објасни го ова... Народот си завидува?
Zavidlik
Saka najverojatno da kaze deka si ljubomorat eden na drug, i se ogovaraat.Acid напиша:Објасни го ова... Народот си завидува?
простено ти е инаку еци незнам дали да ти ја остаам тебе ама ај ке ти ја остаам повеке си одговарате на годинитеHandsome напиша:LOVE STRUMICA....WE DO...OOO STRUMICA WE LOVE YOU
p.s. sry united
^_Me_^ напиша:Abe jas na drugo mesto ne bi mozela da ziveem.Tukicka mee najubavo.Nogo ni e ubav grado inace...a za zenskite...pa ne se tolko rasipani...ima nogo dobri momicki tuka.(barem jas znam nogo)Ne ne stavajte site u ist kos ok?
Точно.Се се е на место шо кажа.Едноставно оговаране треба да са игнорире и готово.Toreador напиша:Strumics, тава е струмичкио живот. Оговаране, оговаране и само оговаране. Особено струмичките момички. Да никнаа пари од оговаране, ќе бееме најбогати у европа.