Струмица опен фестивал

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Цеца во колку ќе настапи в Сабота??
Само ради неа идам!
--- надополнето: 16 август 2012 во 14:18 ---
Начув дека Прилепска пивара ќе преовладувала(хејтам Златен даб), па ако може некој да ми каже отприлика какви ќе бидат цените? Ваљда нема да бидат како на Пиволенд :)
На мајка ми чичко генерален директор беше на пиварата,и баш го прашав рече 40-50денари кригла даб,туборг лименка 100,шише 60. Барем мене ме интересираше само за тоа....

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Начув дека Прилепска пивара ќе преовладувала(хејтам Златен даб), па ако може некој да ми каже отприлика какви ќе бидат цените? Ваљда нема да бидат како на Пиволенд :)
Од прилика вака би било:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Слушам Графити бој од плоштад, почнаа или вежбаат само?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Колку траеше настапот на Суперхикс?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
I can't feel my legs. Се изнаскокав на Суперхикс. Пеце претстави нови песни од албумот што „наскоро“ треба да излезе. :D Ми направи кеф со Графити бој, На лута рана, Тоа не сум јас, Не сум твој тип, Африка... И на сите настапи го прави она со клечењето на Африка, предвидливо е веќе. :)

Најсмешен момент: Дани пред да ја испее Што до тогаш викна Ајде шуткааааа! И луѓево од околу почнаа да се смеат мислејќи дека збори за Скопската населба. :ROFLMAO:

Казалиште ми беа досадни и после 3-4 нивни песни си заминав.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Тапа публика сме струмичани еј...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Тапа публика сме струмичани еј...
Пола беа изгубени мислеа Харис и Цеца ќе пеат, не заебавај. Гледам старци, родители со деца на врат, позери со директорски панталончиња и кошулче...се прашувам знаат ли овие кој ќе свири или залутале? Добро е што се разотидоа после. Друго што ме изнервира многу е што нон-стоп луѓе одеа натаму наваму како на панаѓур. Па застани да му ебам мајката и остај ги другите на раат да уживаат, концерт е не е корзо. Не беше до толку тапа сепак, имаше шутки и добра атмосфера во делот каде што бев јас, посебно на Суперхикс. Прљаво Казалиште беа досадни, ама таква им е музиката. Си отидов јас после 4-5 песни од нив оти кичмата ме здоболе од идиотите што шетаа цело време.

Г

Грејвдигер

Гостин
Кога завршија Суперхикс и се повлеков назад имаше што да видам. Се дотерале во штикли, а и една до мене ми цвичеше да не сум се туркал :facepalm: е ај да ти дремам како млада невеста на Суперхикс, јбт.

Дани :love: одлична како и секогаш. Суперхикс распалија и најавија неколку песни од новиот албум. Јако! И тука за мене завршува фестивалов. :)

Едит: а да, и хорот не беа воопшто лоши. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.044
Па немаше dress code да ве ебам, шо има веза? Сите да беа у Зепелин маици никој немаше пак да скока на Дани. И јас бев у розева кошуља. :icon_lol:
Имам и плава. Длга приказна.

Иначе пред RATM или Zeppelin незнам точно, Дани демек ги поздравува Цеца и Харис, демек отвара за нив, а сите се попалија и она почнува да си рока.
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom