Струмица опен фестивал

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Де ако може појаснете која е хендикепиранава грдосија што го викате Зоче ( што историја има , и по што е толку познат) ? Да идам да му ги извадам цревата со голи раце и да му ја наполнам грдата уста со истите !

Колку мразам вакви грди болни луѓе шо замараат девојчиња на излегување. Манијак грд и прост !!
Не е до него тој сам си оди на кафе во Екстрим... Мислам дека е тој...

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
Дека беше бе? Човек неможе нигде да те најде...

ПС: Се попали на Дани? :drk:(y)

Инаку Дани беше одлична како и секогаш, а Суперхикс....момците се полни со позитивна енергија и направија одлична журка.

Извинете за офтопикот,да ми даде некој инфо за втората песна на Дани...како се вика и дали е нејзина:D . Благодарам однапред

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Бесплатно ја донеселе Цеца? Ај малце размисли што збориш. А ти свесен ли си колку беше да изнајмиш место (шанк) и да си резервираш VIP место. Па цел плоштад беше полн со вакви глупости, дури до горе... кај Есперанто.

Само Платинум се шушкаше дека дал 8.000 евра (исто другите големи места)??? И плус имаше 12 или 14 мали шанкови кој ги кошташе од 2.000 до 3.000 евра. Ами и другите? Лашко и помалите???

Сето тоа беше добра копија на бизнис.

И голем к *ур Цеца ја донеселе, ко Freddie Mercury да воскреснал... така си јадите смоки за турбофолкот, а први сте на нивните забави. Затоа секад ќе владее овде турбофолкот, се додека не се свестите и не им идете на нивните забави.
Абе бате, ти не разбираш ништо изгледа. ТИ колку плати за да ја слушаш Цеца??? Бесплатно ти е, разбираш ли. Тебе, мене, на Петко, Станко ич не треба да ти чуе кој колку плаќал, дали Платинум, дали Селект, дал 5-10-15. Работата е што ти ја имаш Цеца и остали музичари/бендови за тие пари (0 денари!)

Јас истиот викенд во “мојот локал“ во близина на Струмица ако сум го договорил Џеј или Харис за 3-5000 евра, никој нема да ми дојде. Пошо во близина некој ја донел ЦЕЦА (боље нема на Балкан), да не зборам ако се “изгорам“ да го донесам Аца Лукас, знаеш колку ќе бидам була? Јас треба да наплаќам карти, а ти имаш боље забава од ист калибар бесплатно. Нема да дојдеш кај мене и да ми дадеш 100-200-300 денари влез.

Така да, седи си мадро и не прај рачуни кој колку пари дал или направил, кога имаш гага забава.

Поздрав и секое добро.

П.С Ти ако не се забављаш на Цеца, 95% не размислуваат ко тебе и би отишле на Цеца. Не мора да значи дека се ватрени фанови, туку друга шанса да ја видат Цеца можеби нема да имаат у животот, па ќе одат.
Околу вкус не се дискутира, така што не осудувај.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ааааааааа гледам слики пријателски на фејсбук, Цеца сигурно развалила.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Tina Turner - Proud Mary.
Оригиналната верзија била на Creedence Clearwater Revival, да не испаднам дека се прам паметен и јас немав појма чива е песнава (мислев Janis Joplin:D) , а редовно ја вртат кавер на многу концерти.Па побарав сега информации пошо ме заинтересира прашањето и...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Proud Mary е народна песна.
А ја имаат испеано многу... и Криденси, и Тина Тарнер...

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Другар, вреѓаш! Ма кој од каде да дојде, гужва кога има тони пот си се лее у свак случај. Шо демек според тебе поим за луѓе од село се небањати? Не знам у кој свет живееш...

Он топик: Вакви фестивали има веќе во секој град,веќе и клише станаа вакви дешавки, ама колку и да критикуваме кои звезди ги носат, сите присуствуваме на тие манифестации (барем тие од градот што се). Факт е 90% од луѓето се расположуваат на Цеца, Лепа Брена и сл., па шо коа ќе го донесат David Mustaine (или некој друг, чисто за пример го земам) кога дали 10% слушнале за Megadeath. Јас лично бев само на суперхикс и казалиште, не беше лошо. Инаку имаше и други пофини и понесекојдневни збиднувања кои беа дел од Open Fest. Читањето поезија, преставите во театро и ликовните колонии беа нешто поразлично...
Не е тоа мое мислење , се извинувам ..сакав да цитирам некого од претходно ..не го направив тоа како шо треба

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Лелеееее уште неможам да се ослободам од синоќа! Најј најј убаво беше скоро еднакво како и пивофестот.
Пријатно ме изненадија Агушеви(половина од нив се од Берово),Влатко супер како и секогаш,Кузмановски со стил и феноменален глас и на крај за Цеца не ми требаше алкохол за да сум опијанет... :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Лелеееее уште неможам да се ослободам од синоќа! Најј најј убаво беше скоро еднакво како и пивофестот.
Пријатно ме изненадија Агушеви(половина од нив се од Берово),Влатко супер како и секогаш,Кузмановски со стил и феноменален глас и на крај за Цеца не ми требаше алкохол за да сум опијанет... :D
Искрено јас само за Агушеви и Миле Кузмановски отидов мислам дека тогаш беше кулминацијата, а попат ја видов и Цеца :)

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Искрено јас само за Агушеви и Миле Кузмановски отидов мислам дека тогаш беше кулминацијата, а попат ја видов и Цеца :)
Епа добро,си бил еден од ретките кои не бил само поради Цеца :D
Јас вчера,по четврти пат на нејзин настап одам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom