Струмица - главен "трофеј" на изборите

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,

ако е точно утре ке ти ја скенирам наредбата КЕ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ ЈАВНО:??? ИЛИ пак партиски ке настапуваш......

пс. слободно прашај го ВАНЕ ОД КУКЛИШ ...РАБОТИ НА ТЕРМИНАЛОТ .. А И Е РЕДЕН БРОЈ 4,, НА ЛИСТАТА НА ДПМНЕ ....

ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,
иамте очи а не гледате незнам кој дудла за работни места хахаха
од ебање во мозок ве ослепеа ,,,,
користи понегоаш умекшивач ..... или вазелинче .....

кога гвујо ке каже р тогаш ке побетите во струмица:baeh::baeh:
Читајќи те се мислам дека си некој тинејџер, ама ако си некој возрасен човек најискрено те жалам. Треба да бидеш врзен со синџири како тај од Ангелци или у Банско. Најсериозно говорам.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,

ако е точно утре ке ти ја скенирам наредбата КЕ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ ЈАВНО:??? ИЛИ пак партиски ке настапуваш......

пс. слободно прашај го ВАНЕ ОД КУКЛИШ ...РАБОТИ НА ТЕРМИНАЛОТ .. А И Е РЕДЕН БРОЈ 4,, НА ЛИСТАТА НА ДПМНЕ ....

ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,
иамте очи а не гледате незнам кој дудла за работни места хахаха
од ебање во мозок ве ослепеа ,,,,
користи понегоаш умекшивач ..... или вазелинче .....

кога гвујо ке каже р тогаш ке побетите во струмица:baeh::baeh:
Типче,ти си флезен у некој филм ама проблемо е шо нема глумци у тај хорор,нити ме интересира кој ќе победе а нити имам корист од некој и за тва и на тие избори нема да гласам за никој...:baeh::baeh:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
секој си е со крсто на челото ама за чело треба да имаш глава

шо да ви правам ....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
секој си е со крсто на челото ама за чело треба да имаш глава

шо да ви правам ....
Грешка....да не мислеше на петокраката..онаа црвената...

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Грешка....да не мислеше на петокраката..онаа црвената...

ДА и не се срамам... само ти со што си?? со лавчето да не беше дедо ти 1945,,,,
мојот беше со петокрака..... и се ГОРДЕАМ

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ДА и не се срамам... само ти со што си?? со лавчето да не беше дедо ти 1945,,,,
мојот беше со петокрака..... и се ГОРДЕАМ
Остај ги ти дедовците.....фала им за нивното...

Туку таа петокрака тогаш и оваа плагијатов денеска не се исти и сосем различна работа симболизираат.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
3
Остај ги ти дедовците.....фала им за нивното...

Туку таа петокрака тогаш и оваа плагијатов денеска не се исти и сосем различна работа симболизираат.
Da de isto kako togasnoto BMRO i segasniot plagijat i lazniot patriotizam

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Абе ај стига се карате у струмица само градо ке тепа сдсм ама со се села ке тепа вмро .

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Da de isto kako togasnoto BMRO i segasniot plagijat i lazniot patriotizam
Знајш колку ми е до (за) СДСМ, ЛП, ЛДП, НСДП, ДУИ, ДПА, ВМР0-ДПМНЕ, ВМРО-НП .......и останати деривати.........колку до (за) ланскиот снег.
Само ми се интересни некои забегани тука....

Betty Booop

You can be my fantazy...
Член од
19 февруари 2009
Мислења
100
Поени од реакции
8
Abe tipcina,glasajte si zaa taj so sakate i so zamarate tuka i se navreduvate...
Kazajte si koj e spored vas idniot gradonacalik na strumicai kraj...

Spored mene Zoran Zaev,a za uapsuvanjeto na Z.Zaev podobro da ne kometiram zosto ne vrede da se zamaram so nekoi sinpatizeri na Vmro i da objasnuvam:helou::helou:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
vone , ај де де ,,, ти нешто како неутрален а ... не знаев дека има портокалови неутрални,,,,???:nenene:

па убаво е заблагодариш на некого ..па мака биле и дедовците ....

бидејки се локални избори мене ми е важно само за Струмица...

Член од
26 февруари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
5
Па не се само локални, и претседателски се, ама за таа тема ве нема никаде. Значи јасно е кој ке биде претседател, а јас ке ти кажам дека и Бонева ке биде градоначалник на Струмица. Чисто да ти ги скратам маките :vozbud: а што се однесува до совет ВМРО ДПМНЕ освојува 12 советнички места од можни 23. Верувај гледана ми е таа утакмица :tapp::pos2::tapp::pos2::tapp:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Па не се само локални, и претседателски се, ама за таа тема ве нема никаде. Значи јасно е кој ке биде претседател, а јас ке ти кажам дека и Бонева ке биде градоначалник на Струмица. Чисто да ти ги скратам маките :vozbud: а што се однесува до совет ВМРО ДПМНЕ освојува 12 советнички места од можни 23. Верувај гледана ми е таа утакмица :tapp::pos2::tapp::pos2::tapp:
Да не си заборавил куглата за гледање на иднината да си ја подзачисташ...ептен нешто ти влече у десно

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
па темата ти е тука друга ....а за утакмицата ахахаха ти давам (азиски хендикеп) со
3000 илјади гласа ако тепа зоки повеке значи 3001 признавам помалце од 3000 не
хахаха

знаааш кога ке тепа бонева ка груевски ке каже Р

Kajgana Shop

На врв Bottom