Струмица - главен "трофеј" на изборите

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Во Струмица и се шпекулира дека пред изборите повторно ке биде уапсен Заев заедно со Кирил Јанев за да не биде сам.....:tapp:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
А иначе на која дата се изборите??

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
22 март, недела :smir::smir::smir::smir::smir:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Пред да скинеш некоја зелена прво испитај го твојот извор па после презентирај ја бомбастичната вест што не е точна?! :kesa:
Царинскиот терминал во Струмица работи со полна пареа,царинење се врши од 08:00 па до 20:00 за обична стока а до 22:00 за овошје и зеленчук.За повеќе информации можеш да прашаш во Царинскиот терминал и друг пат не се трчи така како прле пред магаре,не му кажувај на татко ти деца како се прават кога те направил тебе...:drk:
Пред да почнеш со политика да се занимаваш мора да си зрел а не зелен како тиква балка...Нема ништо навредливо против тебе во овој пост,друг пат мисли ти со твојата глава а не со главата на твојот сопартиец кој се крие како пичка под кошула додека ти се глупираш овде...:baeh:
хахахаха полна пареа па изворот е наредбата на каргов ( за ново работно врем) ...која утрово ја подели шефот на испоставата во Струмица за подоцна да биде променета како ПЕЧАТНА ГРЕШКА ..

сетоа тоа го има и на царинскоит сај...... инаку сите други ЦАРИНАРНИЦИ И ИСПОСТАВИ ИМАА НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ

па малце треба да читаш ... а не само на состанок шо ке ти кажат ..
па полна ГЛАВО СО ВОЗДУХ ПОЈДИ УТРЕ НА ТЕРМИНАЛОТ ВО СТРУМИЦА И ПРАШАЈ ШТО СЕ СЛУЧИЛО:baeh::baeh::baeh:

ДА ТИ СЕ ВРАТИ :baeh:

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
I ti i zajakot ke go ispusite na 22 samo poraduvajse uste malku. a zajakot ke se preseli vo idrizovo na a imotot sto go steknal na kriminalen nacin ke mu se konfiskuva.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
I ti i zajakot ke go ispusite na 22 samo poraduvajse uste malku. a zajakot ke se preseli vo idrizovo na a imotot sto go steknal na kriminalen nacin ke mu se konfiskuva.

ЗНАЕШ КОГА КЕ БИДЕ ТОА КОГА ГРУЈО КЕ КАЖЕ Р Р Р РРРРРРРРР

има еден празник се вика СВЕТИ НИКАД.... :vozbud:

а ти да не си на Добрејска трева ?????

Член од
26 февруари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
5
Заев не се бања до 22 март, чека да дојде 22 март за ВМРО ДПМНЕ да го избања.

Со Заев, ВМРО ДПМНЕ си игра пролет. ВМРО ДПМНЕ го СЕКСА, а ЗАЕВ ЦВЕТА :pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
хахахаха полна пареа па изворот е наредбата на каргов ( за ново работно врем) ...која утрово ја подели шефот на испоставата во Струмица за подоцна да биде променета како ПЕЧАТНА ГРЕШКА ..

сетоа тоа го има и на царинскоит сај...... инаку сите други ЦАРИНАРНИЦИ И ИСПОСТАВИ ИМАА НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ

па малце треба да читаш ... а не само на состанок шо ке ти кажат ..
па полна ГЛАВО СО ВОЗДУХ ПОЈДИ УТРЕ НА ТЕРМИНАЛОТ ВО СТРУМИЦА И ПРАШАЈ ШТО СЕ СЛУЧИЛО:baeh::baeh::baeh:
Се гледа дека си член на СДСМ,ќе добиеш ли некое работно место или само те лажат? Оди подобро играј WoW ли некоја друга игра,не се замарај со политика?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Се гледа дека си член на СДСМ,ќе добиеш ли некое работно место или само те лажат? Оди подобро играј WoW ли некоја друга игра,не се замарај со политика?
Мора тој така да прави....си го штити работното место што му го дал зајко кукурајко.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Мора тој така да прави....си го штити работното место што му го дал зајко кукурајко.
Добро е што мене никој не ми дал работно место па не мора да му го дудлам некому така да имам време за синот мој,филм да гледам,игра да играм...

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
Заев не се бања до 22 март, чека да дојде 22 март за ВМРО ДПМНЕ да го избања.

Со Заев, ВМРО ДПМНЕ си игра пролет. ВМРО ДПМНЕ го СЕКСА, а ЗАЕВ ЦВЕТА :pos2:
ТИПИЧЕН КОМЕНТАР ОД ДпМНЕ-ОВЦА--- кога нема аргумети :pos2:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
ТИПИЧЕН КОМЕНТАР ОД ДпМНЕ-ОВЦА--- кога нема аргумети :pos2:
Ти ли си олицетворение на објективност?!:pos2:

Секој пост со хахааахаха ти почнува бе, а преостанатиот текст е празнина.

H

HITCH

Гостин
Струмица бил БАСТИОН на СДСМ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам што е по жално од ова.

1996 - победи ВМРО ДПМНЕ
1998 - победи ВМРО ДПМНЕ
1999 - победи ВМРО ДПМНЕ
2000 - победи ВМРО ДПМНЕ
2002 - победи СДСМ
2005 - победи СДСМ
2006 - победи ВМРО ДПМНЕ
2008 - победи ВМРО ДПМНЕ

Резутати слободно може да се проверат во државната изборна комисија.
и јас се сложувам само мислам дека битката е да си ја вратат Струмица :tv:назад кога Битола ја земаа :kesa: ама нека појдат во Охрид :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: мене изборите ми се време за сеир за да се покажат кој е поглупав на избори максимум даваат од себе :pos2::pos2:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,

ако е точно утре ке ти ја скенирам наредбата КЕ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ ЈАВНО:??? ИЛИ пак партиски ке настапуваш......

пс. слободно прашај го ВАНЕ ОД КУКЛИШ ...РАБОТИ НА ТЕРМИНАЛОТ .. А И Е РЕДЕН БРОЈ 4,, НА ЛИСТАТА НА ДПМНЕ ....

Ти ли си олицетворение на објективност?!:pos2:

Секој пост со хахааахаха ти почнува бе, а преостанатиот текст е празнина.
ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,
иамте очи а не гледате незнам кој дудла за работни места хахаха
од ебање во мозок ве ослепеа ,,,,
користи понегоаш умекшивач ..... или вазелинче .....

кога гвујо ке каже р тогаш ке побетите во струмица:baeh::baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom