Во Струмица и се шпекулира дека пред изборите повторно ке биде уапсен Заев заедно со Кирил Јанев за да не биде сам.....![]()
хахахаха полна пареа па изворот е наредбата на каргов ( за ново работно врем) ...која утрово ја подели шефот на испоставата во Струмица за подоцна да биде променета како ПЕЧАТНА ГРЕШКА ..Пред да скинеш некоја зелена прво испитај го твојот извор па после презентирај ја бомбастичната вест што не е точна?! :kesa:
Царинскиот терминал во Струмица работи со полна пареа,царинење се врши од 08:00 па до 20:00 за обична стока а до 22:00 за овошје и зеленчук.За повеќе информации можеш да прашаш во Царинскиот терминал и друг пат не се трчи така како прле пред магаре,не му кажувај на татко ти деца како се прават кога те направил тебе...
Пред да почнеш со политика да се занимаваш мора да си зрел а не зелен како тиква балка...Нема ништо навредливо против тебе во овој пост,друг пат мисли ти со твојата глава а не со главата на твојот сопартиец кој се крие како пичка под кошула додека ти се глупираш овде...:baeh:
ДА ТИ СЕ ВРАТИ :baeh:DAJ GOSPODE
I ti i zajakot ke go ispusite na 22 samo poraduvajse uste malku. a zajakot ke se preseli vo idrizovo na a imotot sto go steknal na kriminalen nacin ke mu se konfiskuva.
Се гледа дека си член на СДСМ,ќе добиеш ли некое работно место или само те лажат? Оди подобро играј WoW ли некоја друга игра,не се замарај со политика?хахахаха полна пареа па изворот е наредбата на каргов ( за ново работно врем) ...која утрово ја подели шефот на испоставата во Струмица за подоцна да биде променета како ПЕЧАТНА ГРЕШКА ..
сетоа тоа го има и на царинскоит сај...... инаку сите други ЦАРИНАРНИЦИ И ИСПОСТАВИ ИМАА НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ
па малце треба да читаш ... а не само на состанок шо ке ти кажат ..
па полна ГЛАВО СО ВОЗДУХ ПОЈДИ УТРЕ НА ТЕРМИНАЛОТ ВО СТРУМИЦА И ПРАШАЈ ШТО СЕ СЛУЧИЛО:baeh::baeh::baeh:
Мора тој така да прави....си го штити работното место што му го дал зајко кукурајко.Се гледа дека си член на СДСМ,ќе добиеш ли некое работно место или само те лажат? Оди подобро играј WoW ли некоја друга игра,не се замарај со политика?
Добро е што мене никој не ми дал работно место па не мора да му го дудлам некому така да имам време за синот мој,филм да гледам,игра да играм...Мора тој така да прави....си го штити работното место што му го дал зајко кукурајко.
ТИПИЧЕН КОМЕНТАР ОД ДпМНЕ-ОВЦА--- кога нема аргумети :pos2:Заев не се бања до 22 март, чека да дојде 22 март за ВМРО ДПМНЕ да го избања.
Со Заев, ВМРО ДПМНЕ си игра пролет. ВМРО ДПМНЕ го СЕКСА, а ЗАЕВ ЦВЕТА :pos2:
Ти ли си олицетворение на објективност?!:pos2:ТИПИЧЕН КОМЕНТАР ОД ДпМНЕ-ОВЦА--- кога нема аргумети :pos2:
и јас се сложувам само мислам дека битката е да си ја вратат Струмица :tv:назад кога Битола ја земаа :kesa: ама нека појдат во Охрид :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: мене изборите ми се време за сеир за да се покажат кој е поглупав на избори максимум даваат од себе :pos2::pos2:Струмица бил БАСТИОН на СДСМ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам што е по жално од ова.
1996 - победи ВМРО ДПМНЕ
1998 - победи ВМРО ДПМНЕ
1999 - победи ВМРО ДПМНЕ
2000 - победи ВМРО ДПМНЕ
2002 - победи СДСМ
2005 - победи СДСМ
2006 - победи ВМРО ДПМНЕ
2008 - победи ВМРО ДПМНЕ
Резутати слободно може да се проверат во државната изборна комисија.
работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,Се гледа дека си член на СДСМ,ќе добиеш ли некое работно место или само те лажат? Оди подобро играј WoW ли некоја друга игра,не се замарај со политика?
ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,Ти ли си олицетворение на објективност?!:pos2:
Секој пост со хахааахаха ти почнува бе, а преостанатиот текст е празнина.