Струмица - главен "трофеј" на изборите

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,

ако е точно утре ке ти ја скенирам наредбата КЕ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ ЈАВНО:??? ИЛИ пак партиски ке настапуваш......

пс. слободно прашај го ВАНЕ ОД КУКЛИШ ...РАБОТИ НА ТЕРМИНАЛОТ .. А И Е РЕДЕН БРОЈ 4,, НА ЛИСТАТА НА ДПМНЕ ....

ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,
иамте очи а не гледате незнам кој дудла за работни места хахаха
од ебање во мозок ве ослепеа ,,,,
користи понегоаш умекшивач ..... или вазелинче .....

кога гвујо ке каже р тогаш ке побетите во струмица:baeh::baeh:
Читајќи те се мислам дека си некој тинејџер, ама ако си некој возрасен човек најискрено те жалам. Треба да бидеш врзен со синџири како тај од Ангелци или у Банско. Најсериозно говорам.

работам и тоа приватно ,,, па за толку сум писмен да прочитам работно време .... а ти као се занимаваш со политика аууу ,,,

ако е точно утре ке ти ја скенирам наредбата КЕ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ ЈАВНО:??? ИЛИ пак партиски ке настапуваш......

пс. слободно прашај го ВАНЕ ОД КУКЛИШ ...РАБОТИ НА ТЕРМИНАЛОТ .. А И Е РЕДЕН БРОЈ 4,, НА ЛИСТАТА НА ДПМНЕ ....

ПА ЧИТАЈКИ ВЕ неможе човек да не се смеее,,,,,
иамте очи а не гледате незнам кој дудла за работни места хахаха
од ебање во мозок ве ослепеа ,,,,
користи понегоаш умекшивач ..... или вазелинче .....

кога гвујо ке каже р тогаш ке побетите во струмица:baeh::baeh:

Типче,ти си флезен у некој филм ама проблемо е шо нема глумци у тај хорор,нити ме интересира кој ќе победе а нити имам корист од некој и за тва и на тие избори нема да гласам за никој...:baeh::baeh:

секој си е со крсто на челото ама за чело треба да имаш глава

шо да ви правам ....

Грешка....да не мислеше на петокраката..онаа црвената...

ДА и не се срамам... само ти со што си?? со лавчето да не беше дедо ти 1945,,,,
мојот беше со петокрака..... и се ГОРДЕАМ

ДА и не се срамам... само ти со што си?? со лавчето да не беше дедо ти 1945,,,,
мојот беше со петокрака..... и се ГОРДЕАМ
Остај ги ти дедовците.....фала им за нивното...

Туку таа петокрака тогаш и оваа плагијатов денеска не се исти и сосем различна работа симболизираат.

Остај ги ти дедовците.....фала им за нивното...

Туку таа петокрака тогаш и оваа плагијатов денеска не се исти и сосем различна работа симболизираат.

Da de isto kako togasnoto BMRO i segasniot plagijat i lazniot patriotizam

Абе ај стига се карате у струмица само градо ке тепа сдсм ама со се села ке тепа вмро .

Da de isto kako togasnoto BMRO i segasniot plagijat i lazniot patriotizam

Знајш колку ми е до (за) СДСМ, ЛП, ЛДП, НСДП, ДУИ, ДПА, ВМР0-ДПМНЕ, ВМРО-НП .......и останати деривати.........колку до (за) ланскиот снег.
Само ми се интересни некои забегани тука....

Abe tipcina,glasajte si zaa taj so sakate i so zamarate tuka i se navreduvate...
Kazajte si koj e spored vas idniot gradonacalik na strumicai kraj...

Spored mene Zoran Zaev,a za uapsuvanjeto na Z.Zaev podobro da ne kometiram zosto ne vrede da se zamaram so nekoi sinpatizeri na Vmro i da objasnuvam:helou::helou:

vone , ај де де ,,, ти нешто како неутрален а ... не знаев дека има портокалови неутрални,,,,???:nenene:

па убаво е заблагодариш на некого ..па мака биле и дедовците ....

бидејки се локални избори мене ми е важно само за Струмица...

Па не се само локални, и претседателски се, ама за таа тема ве нема никаде. Значи јасно е кој ке биде претседател, а јас ке ти кажам дека и Бонева ке биде градоначалник на Струмица. Чисто да ти ги скратам маките :vozbud: а што се однесува до совет ВМРО ДПМНЕ освојува 12 советнички места од можни 23. Верувај гледана ми е таа утакмица :tapp::pos2::tapp::pos2::tapp:

Па не се само локални, и претседателски се, ама за таа тема ве нема никаде. Значи јасно е кој ке биде претседател, а јас ке ти кажам дека и Бонева ке биде градоначалник на Струмица. Чисто да ти ги скратам маките :vozbud: а што се однесува до совет ВМРО ДПМНЕ освојува 12 советнички места од можни 23. Верувај гледана ми е таа утакмица :tapp::pos2::tapp::pos2::tapp:
Да не си заборавил куглата за гледање на иднината да си ја подзачисташ...ептен нешто ти влече у десно

па темата ти е тука друга ....а за утакмицата ахахаха ти давам (азиски хендикеп) со
3000 илјади гласа ако тепа зоки повеке значи 3001 признавам помалце од 3000 не
хахаха

знаааш кога ке тепа бонева ка груевски ке каже Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom