Не бараат копија, само носи го ти гледаат дали ти е заверен семестарот и која год ти е заверен. И одма си го зимаш.А дали е точно тоа дека бараат и копија од индекс или тоа е уште една дезинформација ? :О
За стипендиите за студенти не мора да ги носиш лично документите, веројатно и за ова важи исто... најубаво јави им се и прашај ги.Аплицирав за средношколска стипендија, е сега, треба од 9ти до 12 да поднесам документи во Министрество.. прашањето ми е, мора јас лично да одам или може да ги однесе и некој друг?
Сеуште нема ништоТуку... проверуваше некој дали има пуштено некоја рата за нас што продолжувавме годинава?
Аплицирањето за студентски стипендии завршиКако да се аплицира за стипендија за Медицински факултет ?
Само за на медицински стипендија посебна нема. Имаш стипендии што ги доделува државата, а за нив можеш да конкурираш откако ќе ја завршиш прва година.Како да се аплицира за стипендија за Медицински факултет ?
Порано мислам дека имаше, последниве 2 години мислам дека нема колку што знам но не сум 100% сигурен.Стипендии за постдипломци !? Информација некој/а !?
Ако имате, цитирајте ме ! )))))
Нема веќе стипендии за постидпломциСтипендии за постдипломци !? Информација некој/а !?
Ако имате, цитирајте ме ! )))))