Стипендии

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Само што ги испратив документите за стипендија, но сега се сетив дека првата страна со бр. на индекс не ја фотокопирав, само семестрите.:nesum: Мислите дека ќе прават проблем?:jaj:

Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
Па добро бе луѓе тоа со фотокопии има ли смисла....мојот факултет е затворен до 1 фебруари..а во индекс немам нит заверено нит запишано семестри..не е моја вина...едноставно кај нас не гледаат на индекс како на нешто толку сериозно и што сега???а кога поднесував за стипендија им однесов потврда за запишан 5 семестар шо не им е јасно сега???

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Само што ги испратив документите за стипендија, но сега се сетив дека првата страна со бр. на индекс не ја фотокопирав, само семестрите.:nesum: Мислите дека ќе прават проблем?:jaj:
И тоа како !

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Na dogovorot kaj tocka dva treba imeto i prezimeto i posle kaj student od_____ sto treba da stoi?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Na dogovorot kaj tocka dva treba imeto i prezimeto i posle kaj student od_____ sto treba da stoi?
Пишува после _______ година, значи ќе пишеш втора.

А на почетокот за дата на склучување, они ќе си пишат, или кога ја објавија ранг листата таа дата да се стави?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
А на почетокот за дата на склучување, они ќе си пишат, или кога ја објавија ранг листата таа дата да се стави?
Јас ја напишав датата кога го потполнував договорот, т.е. кога го пратив.Пишува дека треба да се пополни, па...:toe:

Патем, јас тој документ што ми фалеше го пратив посебно.Ги прашав преку меил и така ми рекоа.Го кажувам ова за некој ако испушти некој документ при праќање, да знае.Ама не верувам дека има такви будали како мене.:jaj::)

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Не се секирај, јас сум уште позагрижен за ова :toe:
Затоа што, мојот индекс е на студентски прашања, требаше некакви договори да ни пишуваат, и сега не знам што ќе правам, како ќе го земам и дали ќе биде отворено!!!
Лелеееееееееееееееееееееееее ќе се убијам!!! Не ми се верува уште што ли нема да измислат :(((

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
да не имат пуштено пари за средношколските стипендии некој да не знае случајно ме мрзе во банка да чекам многу гужва има деновиве

Член од
12 декември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
za tie so gi prodolzuvaat stipendiite stignati se parite za dva meseci

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Овие приватњациве (на приватен факултет), имаат право да се стипендираат или ај нек умрат ак не?

D

Deleted member 12196

Гостин
За факултет не знам, но средношколците од приватните добиваат. Претпоставувам дека е така и со факултетот.

Kajgana Shop

На врв Bottom