Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ги испратив документите за стипендија, но сега се сетив дека првата страна со бр. на индекс не ја фотокопирав, само семестрите.:nesum: Мислите дека ќе прават проблем?:jaj:

Па добро бе луѓе тоа со фотокопии има ли смисла....мојот факултет е затворен до 1 фебруари..а во индекс немам нит заверено нит запишано семестри..не е моја вина...едноставно кај нас не гледаат на индекс како на нешто толку сериозно и што сега???а кога поднесував за стипендија им однесов потврда за запишан 5 семестар шо не им е јасно сега???

Само што ги испратив документите за стипендија, но сега се сетив дека првата страна со бр. на индекс не ја фотокопирав, само семестрите.:nesum: Мислите дека ќе прават проблем?:jaj:

И тоа како !

Na dogovorot kaj tocka dva treba imeto i prezimeto i posle kaj student od_____ sto treba da stoi?

Na dogovorot kaj tocka dva treba imeto i prezimeto i posle kaj student od_____ sto treba da stoi?

Пишува после _______ година, значи ќе пишеш втора.

А на почетокот за дата на склучување, они ќе си пишат, или кога ја објавија ранг листата таа дата да се стави?

А на почетокот за дата на склучување, они ќе си пишат, или кога ја објавија ранг листата таа дата да се стави?

Јас ја напишав датата кога го потполнував договорот, т.е. кога го пратив.Пишува дека треба да се пополни, па...:toe:

Патем, јас тој документ што ми фалеше го пратив посебно.Ги прашав преку меил и така ми рекоа.Го кажувам ова за некој ако испушти некој документ при праќање, да знае.Ама не верувам дека има такви будали како мене.:jaj::)

Не се секирај, јас сум уште позагрижен за ова :toe:
Затоа што, мојот индекс е на студентски прашања, требаше некакви договори да ни пишуваат, и сега не знам што ќе правам, како ќе го земам и дали ќе биде отворено!!!
Лелеееееееееееееееееееееееее ќе се убијам!!! Не ми се верува уште што ли нема да измислат :(((

да не имат пуштено пари за средношколските стипендии некој да не знае случајно ме мрзе во банка да чекам многу гужва има деновиве

za tie so gi prodolzuvaat stipendiite stignati se parite za dva meseci

Овие приватњациве (на приватен факултет), имаат право да се стипендираат или ај нек умрат ак не?

За факултет не знам, но средношколците од приватните добиваат. Претпоставувам дека е така и со факултетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom