Стипендии

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Имам едно прашање:дли знаете дали се врши продолжување на училишната стипендијата и откако ке се запишеме на факултет т.е. дали во прва година факултет важи училишната стипендија?
Не важи .

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Ме интересира со колку просек се добива стипендија на техничките факултети, и кога ке излезе конкурсот оваа година(од прилика) ! ПоздраФ
Имам слушнато дека на електро е над 8,0.

Член од
14 август 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Me interersira za dokumentite potrebni za univerzitecka stipendija dali nekoj e zapoznaen?

Kazimi potrebni dokumenti za stipendija?

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
Me interersira za dokumentite potrebni za univerzitecka stipendija dali nekoj e zapoznaen?

Kazimi potrebni dokumenti za stipendija?

кои документи ти се потребни пишува во огласот во весник од министертво, не знам кога ке излезе

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Дали знае некој на факултетот по Информатика во Штип колку треба просек за стипендија ? :helou:

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Дали знае некој кога излегува конкурсот? И уште нешто дали со просек над 9.00 се намалува партиципација на медицина?

Член од
3 септември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Znae li nekoj od poiskusnite korisnici na stipendija dali za poslednata godina koga se prilozuvaat dokumentite za prodolzuvanje na stipendijata dali mnogu e bitno da imas 8,5 i 90% polozeni ispiti? ili moze samo 90% da mi se ili da sum navreme upisala 4ta? aj nekoj ako procita neka mi pise.odnapred blagodarna:helou:

D

drle

Гостин
Znae li nekoj od poiskusnite korisnici na stipendija dali za poslednata godina koga se prilozuvaat dokumentite za prodolzuvanje na stipendijata dali mnogu e bitno da imas 8,5 i 90% polozeni ispiti? ili moze samo 90% da mi se ili da sum navreme upisala 4ta? aj nekoj ako procita neka mi pise.odnapred blagodarna:helou:
Ако веќе земаш стипендија за продолжување на договорот не се бара просек, само да ги имаш положено предметите и да си запишана во следна година.

Член од
3 септември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Znaci mozam i bez 8,5 prosek da podnesam dokumenti za prodolzuvanje,a ke ja zapisam 4ta redovno i najverojatno ke imam 90%polozeni,se mislam da ne mi praat problem za prosekot.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
кај да видам на интернет што ми треба за стипендија во средно?
зиам веќе 3 години ама секогаш заборавам што документи ми требаат/сум предал :):):)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
кај да видам на интернет што ми треба за стипендија во средно?
зиам веќе 3 години ама секогаш заборавам што документи ми требаат/сум предал :):):)
Потврда за редовен ученик и сведителството од 3та заверено на нотар:) Најдоцна до 10ти септември треба да се предадат документите.
Сепак, ќе проверам уште еднаш и ќе те известам:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Потврда за редовен ученик и сведителството од 3та заверено на нотар:) Најдоцна до 10ти септември треба да се предадат документите.
Сепак, ќе проверам уште еднаш и ќе те известам:)
Не е најдоцна до 10ти пошто лани на 12ти ги предадов...
Лее кој ке брка сеа за потврда....
Иначе сведителство заверено на нотар, тоа за копија...ја оригиналите ги давам..

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
да, знае некој дали има излезено оглас за стипендии?

Kajgana Shop

На врв Bottom