- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 178
Кој ти е матичен факултет? И кај сакаш да идеш? Ако можам некако да побарам, нешто да ти помогнам...Фала ти многу
Побарав, ама ништо..
Кој ти е матичен факултет? И кај сакаш да идеш? Ако можам некако да побарам, нешто да ти помогнам...Фала ти многу
Побарав, ама ништо..
Еве, ја имаш мојата поддршка... Ќе ти стигне, сигурна сумлелеее мене уште ни денар не ми е стигнат од стипеднијата (ТИП А)![]()
Сакам да идам било каде кај што можам да учам на англиски или германски.Кој ти е матичен факултет? И кај сакаш да идеш? Ако можам некако да побарам, нешто да ти помогнам...
Фала ти на поддршкатаFallen. напиша:Еве, ја имаш мојата поддршка... Ќе ти стигне, сигурна сум
Иако, моеш да си појдеш до министерство, да си прашаш шо им е проблемот...
Ааа коа сме веќе кај стипендија од тип А, колку просек имаше за да ја добиеш?![]()
Кенгур не се рачуна за некој официјален натпревар, јас прво место освоив па ништо не ми донесе...Имам прашање во врска со стипендии: Добив 3-то место на меѓународен натпревар по математика - Кенгур. Наградата за освоено 1-3 место на меѓународен натпревар е 5 поени при упис на факултет и стипендија. И сега за стипендијата треба ли да се аплицира или што треба да се прави? Јас сум матурант сега, доколку ви е потребна информацијатаФала
Досега се исплатени само 2 рати.што бида со ратите за студенски кредити колку се досега исплатени знае ли некој????
стварно не е фер како можеа да ги исплатат сите стипендии, само со нас си играат, зарем незнаат дека некој со тие пари планира да си оди на одмор???Досега се исплатени само 2 рати.
Со другите каснат и тоа озбилно каснат, веќе го прекршуваат догворот...
Мислам дека редно е да ги пратат деновиве!!
Не е фер уште тие да останат неисплатени!
Годинава досега нема излезено конкурс. Се јавив во МОН и рекоа дека не се знае дали воопшто ќе има стипендии за постдипломци. Ако досега не се направи ништо, најверојатно нема да има.дали има стипендија за постдипломци ...?