Стипендии

Член од
19 март 2011
Мислења
64
Поени од реакции
19
Страшно е ова што се случува, боље да не дават воопшто или нека си направат да биде ПРАВИЛО да ги даваат СИТЕ РАТИ ОДЕДНАШ во јуни...
Мислам, ова нема логика... Некој можда живее од овие пари, плаќа школо, студии, станови, се храни, патува... Македонијо мори !

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Pustile stipendija? Da se ispofalat pred vreme, za toa gi biva. Ima li voopsto kaj nekogo od novite stignato makar 1 rata? Ili ko budala sekoj den pred bankomat? Prvo neka ripnat, pa neka kazat op. Aman od vakvi neodgovorni sluzbenici!

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
зборите за оние што ја продолжуваат стипендијата или новите??? ние што ја продолживме ни пратија 3 рати до сеа...треба да чекаме деновиве уште 2 или тие важат само за новите стипендисти!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
А за информатичарите колку што гледам нема ништо:(

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Џабе е нема ништо...
Јас зошто имам виза интернет од стопанска банка проверувам неколку пати дневно и нема и нема и нема...:toe:

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Значи колку лажат овие доказ е постот кога пишав дека се ислатени стипендиите кој го превземав од сајтот на Сител, а тоа беше пред 5 дена ... срамота е, а истото се случува и со другите издатоци и примања кои ги земаат граѓаните а кои доцнат исто така по неколку дена па и недели...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Ете зедоја кредит од ММФ, па да видиме сега, шо како.. Како и да е, ако има некој промени на е-банкингот кај мене, ке ве иформирам, ко ќе провервам...

А како ми треба за на апсолвентската екскурзија... Мх мх

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Видете ако не пратете некој мејл до а1, до некој новинар дека нема уште исплатено ништо а кажано е дека има
они сигурно едвај чекаат таква вест.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драг Тодорче,
Секоја една рата од твојата неисплатена стипендија ми го исполнува денот и ќесава од шопингов со едно апсолутно ништо.
Тодорче, избори доаѓаат. Овие грешки сметај ги за фатални. Јас по дефиниција не гласам, ама другиве гласаат.

Ех, Тодорче, да не беше ММФ, ни с од стипендии не ќе видевме до 2012. Знам јас - чекаш ти крај на светот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Очигледно не знаат дека еден денар денеска и еден денар после 2-3-4 месеци не вредат исто...`

Член од
22 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
оффф.....а ние некои од старите корисници уште ни немаат ни денар пуштено, ете други си добија 3 рати, ние уште си чекаме...срамота, ке им се јавиш во министерство и само викаат тек била исплатата...корења веке пуштивме од тој нивни тек......ахххххххххххх, ке си пукнамммммм:nenene:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Леле фала ви на ветената стипендија, може и догодина да почнете да ја исплаќате! -.-
А барем му пристигна ли на некого договор?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За ова ли јас правев 10.00 просек?!

Kajgana Shop

На врв Bottom