Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Сте се заљубиле ли некогаш во вашиот најдобар другар, кој знае мнооогу работи за вас како и вие за него?
Мене такво нешто сеуште не ми се случило. Дали вам ви се случило?
Споделете! :)

Член од
15 август 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Да, да бива и тоа...

Вака значи, да расчистиме една работа, во најдобар другар не сум се заљубил, али у најбоља другарка да.

:)

Пази сега, убава ствар е тоа (барем од моја гледна точка зошто еве од тогас 6,5 години сме заедно) али треба да пазиш да не помешаш занес со заљубување. Е ако ова ти се деси, тогаш немаш ни другарство, ни љубов.

И уште една ствар: рачунај дека у врска и другарот (во твојот случај) комплетно поинаку ке се однесува, пошто ќе има сосем поинаква перспектива на гледање на работите - НАЛИ!

Али сто знам, на крај краева друкшие е од обична врска.

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Idam so nego :) i se soglasuvam so New guy, deka sepak e poinaku od vrska so nekoj shto samo shto si go zapoznal

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не, никогаш. Нема ни да се случи.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Ivanco^^^ напиша:
da u najdobrata drugarka
И како беше? Што се деси? Бевте заедно? Не бевте? Уште сте заедно? Не сте? Зошто? Дали е подобро да си со некој кој знае многу работи за тебе или не е? Или е подобро да си во врска со некој за кого ама баш ништо не знаеш? Зошто!?

PSYtisfaction напиша:
Не, никогаш. Нема ни да се случи.
Зошто? Дај ни некое логично образложение..

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Да ми се десило зашто со нејзе идам 1 год а пред тоа ми била ама нај добрата другарка

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
u Najdobar drugar ne mi se desilo za srekja..ali onaka u drugar mi se ima deseno,ali sepak povazno mi bese drugarstvoto i ne se desi nisto,ne ni kazav deka go sakam..ili mi se svigja...

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Ne.Nekako imam drug pristap i pogled kon nekoj sto mi e drugar i neznam ,mozebi poradi toa ne mi se slucuvalo takvo nesto.

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
abre deca kakvi sranja moze od toa da ispadnata taka da odsega pa nadalje nemojte so najbolji drugarki/drugari.ne za drugo moze nekoj mnogu da propati.

N

NeMiRnA

Гостин
Ne(lazam sea zaso e clen na forumov se salam se salam) ne stvarno ne,neznam glupavo mi e,ko brat go osekam,mnogu mi e mil i mnogu go sakam na eden cuden nacin ne na nacin da mi letaat peperutki i sl ednostavno mn go pocituvam,mu veruvam,mislam deka go znam cel zivot,a znam deka go nerviram po malku od vreme na vreme,ama pak si se sakame.ova e sea za sea ama mislam deka i u idnina vaka ke ostane:)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
КАко бре да се заљубам у најдобриот ДРУГАР........да речеше другарка ај да те сватам ама вака :nenene: :):)
Ако е најдобра другарка неможе да се заљубам зашо ми е другарка и ја гледам како другарка и ништо више

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
ROBOCOP напиша:
abre deca kakvi sranja moze od toa da ispadnata taka da odsega pa nadalje nemojte so najbolji drugarki/drugari.ne za drugo moze nekoj mnogu da propati.
Ова од искуство? Ако да, објасни ако сакаш што се случи.

Јас само еден сум имала најдобар другар со кој во средно во иста клупа седевме четири години и никогаш не сум го гледала поинаку од тоа. Какво заљубување какви бакрачи. Има милион други мажи, шо па во другар? Башка, не ми се допаѓаше.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Не сум се заљубил затоа што немам другарка, другарка. Инаку мислам дека неможе да постои другарство помеѓу машко и женско како што може помеѓу машко и машко или женско и женско, а тоа по извесен период/години да не прерасне во нешто повеќе од обично другарување (кафенце-мафенце).

Kajgana Shop

На врв Bottom