Сте направиле ли некогаш нешто за да разделите пар?

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.546
Поени од реакции
3.845
имам страшен мерак за едно девојче (ретко ми се дешаваат вакви ствари) и типката е веќе некој 3 месеци со еден познаник.. Сакам да ги разделам, многу али длабоко во мене знам дека после ќе се замарам околу тоа.. Што да правам..
 
К

Кики.

Гостин
Не сакам да учествувам во шпански серии, па според тоа и не сакам мешања во туѓи врски, а не па растурање на врска. Малку е глупаво т.е. малку повеќе.
 

Channar

гастроентерохепатолог
Член од
3 јуни 2011
Мислења
199
Поени од реакции
255
Мене другар на девојка ми ме снимаше како признавам неверство на телефон и потоа нешто у стил на шпанска серија и било пуштено видеото....Уште сме заедно
 
Член од
10 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
Не сум направил, ама за жал на мене ми направија да се разделам со девојката...:( тоа педерчето шо направи да се разделиме ќе го ребрам кога и да е :mad: поминаа 3 месеци откако не сме заедно уште ја сакам....
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.187
Поени од реакции
3.164
Mi go imaat i mene ova napraeno...Ne mi se veruvase ali toa e ,sega se zaedno ....Sega sum jas u takva situacija so edna devojka ne deka imam kompleksi od toa tuku epten mi prae cejf zenskata...Sto li da pravam da idem do kraj ili stop o_O
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Да, коа нарачувам пијачка на шанк.
 
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.113
Поени од реакции
8.222
Да имам разделено, зошто другарка ми беше вљубена во типот. Не се каам искрено, до ден денес другарка ми и типот се среќен пар :) И да, тој знае за мојата не-баш-фер игра, ама од денешен аспект - уво не го боли :)
 
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ако видиш дека се среќни, да ги разделиш, па уште и после да го загубиш другарот/ката? Не по таа цена фала...
 

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Не би се осудила да направам такво нешто, па макар да умирам по некој... пред се си ја ставам гордоста, а да правам шпански серии па не сум до толку болна.
Инаку мене ми се имаше случено истово, и тоа од најдобра другарка која ми беше како сестра... девојката беше заљубена во него од почетокот, иако немаше никакви шанси кај него упорно трчаше по него а тој од кур не ја акаше со извинение...
после некое време детето почна да ми се пушта мене и така се деси тоа што се деси, си имавме добра врска ама таа цело време додека идев со него да ти мешала прсти... а уствари сеуште ми беше како сестра, јас разговарав со неа за тоа..
секако, не сум толкава кучка.. иако тие немаа ништо направено..
таа отворено ми кажа дека апсолутно нема никаков проблем со тоа да одам со него... и на крај успеа, не знам што му кажуваше него... само знам дека тој не и поверува зошто на крајот пак ме побара да се смириме.. Само не знам која и беше целта, и онака таа немаше никакви шанси кај него... само љубомората, таа ги уништува луѓето друго ништо.
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.102
Поени од реакции
16.317
Ме разделиле.....

и разделив и не сум горд ама тоа се случи не по моја кривица едноставно влегов во нечиј живот.
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ме разделиле, сум разделил...јак таклабас.
Битно е зошто тоа е сторено, кога, на која возраст, и што потоа. А не смао дали е сторено.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom