Не може да ми се допадне некој смртно многу без да ми даде знак дека и јас на него му се допаѓам. А ако ми дава знаци дур е во врска, значи дека само прашање на време е кога таа врска ќе заврши.
Со мојот партнер кога се запознав беше во една....врска безврска. Не беа заедно кој знае колку. Се спројателив ептен со двајцата, само што полека се заљубував во него. После неколку месеци се деси што се деси...ние живеевме веќе заедно (цимери), секоја вечер заедно, поише време поминуваше со мене него ли со неа. Се до тој клучниот момент се сведуваше на дружба. Ништо не направив да ја расипам врската, но ништо не направив ни да се оттргнам од него. Откако се деси, прво што направив се сретнав со девојката и и кажав се. Она претпоставуваше...
Дали жалам? Пааааа...не
се веривме, се сакаме, уживаме еден во друг
Значи да зборам против нечија девојка/дечко НИКАД, ама да видам некој како вара мој/а другар/ка...може би се соочила со "криминалецот" со цел да го натерам сам да се пријави
Иначе ми се има десено да пробаат да ме разделат. Иако во моментот останавме заедно, продолживме да се поткаруваме за тоа, што на крај беше само плус причина при раскинувањето