Стари, а добри игри

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906

Мојата прва играна игра на мојот прв комјутер кога го купив, спомени и многу непроспиени ноќи , летајќи со МИГ 29 :smir:

Топ игрица...сеуште се игра...имаше некоја можност за онлине мислам или незнам како беше..најдобро е шо не се инсталира..

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Па ги има многу, ама ќе се обидам да ги издвојам тие што ми оставиле најголем впечаток.

Snow Bros

Cadillacs and Dinosaurus

Final Fight

Street Fighter

NFS-Hot Pursuit 2

Fifa 08

Resident Evil 2 (најдобрата игра на сите времња)

Silent Hill 4 - The Room

И така натака, друг пат повеќе.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Snow Bros и Street Fighter омилени ми беа.:)
Пангото:pos:

Колку имам пари оставено на играва:

Една од најдобрите стратегии на сите времиња:

Потоа Counter Strike, Delta Force, Call of Duty, Warcraft, FIFA, Battlefield...

S

Shellshock nam67

Гостин
Топ игрица...сеуште се игра...имаше некоја можност за онлине мислам или незнам како беше..најдобро е шо не се инсталира..
одлична е и јас ја имам играно само фантом 22 е уште подобра

С

сашенко

Гостин
Age of Empires ми оставила најголем впечаток у ден денес ми се игра играта.До пред некое време на имав во компјутер и се заебав зашто ја избришав.Ке помине некое време и пак ке ми се приигра, мнооогу закон игрица

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ред Алерт 2 , Порше , Краш (за на плејстејшн) , Воркрафт, Маме 32 ..

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Најомилени игри за PS1 ми беа:
NFS Porsche Unleashed

Pro Evolution Soccer 1

Blade

Crash Team Racing

Destrega

Asterix & Obelix
Неможам да најдам SS.
Fisherman's bait 2

Eagle one Harrier attack

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
Јас пошто имам ограничувања благодарение на компјутерот, само стари игри можам да играм. Така, сега сум фрлен на серијалот silent hill, почнувајќи од Silent Hill I - моментално сум во училиштето :)

Инаку, некој да не знае каде на интернет може да се игра Cadillacs and dinosaurs, или популарната Мустафа? :)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081
Ги има ли некој играно Twisted metal 2,3,4? После Syphon Filter 2 и 3? Кога го имав PS-то отекуев, од стол не станував, ах колку не преспани ноќи....

ви текиња???? :D

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
1288606461461vietcong.jpeg

еден од најдобрите FPS на сите времиња... иако стара игра, не знам нешто подобро да го долувува чувството да си во војна... во некои мисии ја “гушкаш“ земјата и ползиш по метар на минута од страв да не те видат (т.е. ти да ги видиш прв), иако не се бориш ни со руски супер-командоси, ни со вонземјани, ни со не знам какви чудовишта, туку со обични Виетнамци наоружени со оружје од втора светска војна... добро, во понапредните мисии имаат и АК-47 и Драгунов, па и популарната “Паповка“

слабо работи на Виндоус 7, добро ми работеше на XP

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи 235 пати ви кажав освен слика, да ставате и име на играта. Сликата ќе ја снема, па после ако нема ни име во линкот...ќе се сликаме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom