Овие the legend of zelda дали може да се играат на компјутер? Јас ја играв ocarina of time, но на nintendo 64.Сите ZELDA игри, почнувајќи од првата што беше за SNES! Перфектни приказни... ретки се таквите денес.
Ги има ли некој играно Twisted metal 2,3,4? После Syphon Filter 2 и 3? Кога го имав PS-то отекуев, од стол не станував, ах колку не преспани ноќи....
ви текиња????
Може, преку SNES емулатор. И Ocarina of Time (многу добра игра) ја играв на РС преку N64 емулатор.Овие the legend of zelda дали може да се играат на компјутер? Јас ја играв ocarina of time, но на nintendo 64.
Ќе бидеш ли љубезен да ми објасниш што е тоа SNES емулатор? Ја знам ocarina of time, многу е добра, ама има сега други продолженија како twilight princes, ама бидејќи го немам сега нинтендото 64, ја барам за компјутер да ја играм.Може, преку SNES емулатор. И Ocarina of Time (многу добра игра) ја играв на РС преку N64 емулатор.
SNES = Super Nintendo Entertainment SystemЌе бидеш ли љубезен да ми објасниш што е тоа SNES емулатор? Ја знам ocarina of time, многу е добра, ама има сега други продолженија како twilight princes, ама бидејќи го немам сега нинтендото 64, ја барам за компјутер да ја играм.