Стари, а добри игри

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Најдобра а стара игра за мене е Red Alert 2! Баш пробав пак да ја играм пред некое време, ја играв ама со ботови... нема Multiplayer, пошо е 2000 година мислам...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Најдобра а стара игра за мене е Red Alert 2! Баш пробав пак да ја играм пред некое време, ја играв ама со ботови... нема Multiplayer, пошо е 2000 година мислам...

Има мултиплејер дури и на кецот. Требаш само убаво да си почепкаш на Ред Алерт форумите. :wink:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Број 1, добар избор :smir: Дури сеа знајме со другариве да се изметиме на лан. Евергрин е играва :vozbud:

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Играта е 2005 и мислам најнова верзија - Worms 4: Mayhem
Од Worms мислам дека нема поголема класика за ПЦ игра... сум израснал со нив :toe:

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Број 1, добар избор :smir: Дури сеа знајме со другариве да се изметиме на лан. Евергрин е играва :vozbud:
Ееееееј иако е стара сеуште ми е интересна. Lan - да игравме до пред некое време у една локална компјутерница ама ја затворија. И сеа неаме кај да играме Red Alert 2 пошо било од каде да ја симнам коа ќе отидам у играта и стиснам Multiplayer нешо се појавува како Missing file... и така...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Manhunt ќе ја пробам пак после неколку години :zlo:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Сите стари игри од нинтендо. Се потсетив на супер марио и сите други игри шо ги играв на нинтендото порано
http://nintendo8.com/
тука ги има сите

H

-HRO

Гостин
Duck Hunt -кога ја играв оваа-тоа беа времиња!

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Деновиве лутајки по extratorrent.com случајно налетав на нов торент за
REVOLUTION
http://www.gamespot.com/pc/action/revolution/news.html?sid=2875096&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures%3Btitle

игра од 2002, ме фати носталгија пак да ја заиграм па ја симнав со резерва....но играта одлично работи под вин 7.

Графиката е на завидно ниво за тоа време.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
30
најјака од сввите е serious sam:zver:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
1. LITTLE BIG ADVENTURE 2: TWINSEN'S ODDYSEY

ИГРАВА Е ФЕНОМЕНАЛНА!!!

2. THEME HOSPITAL

Една од постарите, а најдобри тајкун-игри.

3. REVOLT

Crash Team Racing за PC, anyone? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom