Razor
u jelly?
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.543
- Поени од реакции
- 167
сум користел како не, бљакДали си користел некогаш безжичен интернет и зошто не ? :tv:
сум користел како не, бљакДали си користел некогаш безжичен интернет и зошто не ? :tv:
За болдираното си сосема во право и најчесто ова му одговара на некој кој е во планина каде нема инфраструктура за ADSL или пак во некое цело каде линиите се катастрофални и овој интернет би можел поголема стабилност да понуди од ADSL се поради лошите линии и централи.оваа понуда е само за да ги задржат постоечките WADSL корисници. да не се откажуват сега им дават можност за исти пари и телефон да имат.
повеќето WADSL корисници и така немаат фиксен телефон, така да оваа понуда нив и би им одговарала.
canopy антените се скапи и ако корисниците не го продолжат договорот offnet ќе имат еден куп canopy антени кои никој не ги сака.
сеа надевам од септември ќе имат нови понуди оти вака не а тепат мечката.
taka e, on net se prava katastrofa koristev on net 2 god i edvaj cekav da mi istece dogovorot prvo internetot bese preterano baven plakav 1300den i sekoj den pagase bukvalno mozda po nekoi 10-15 pati,stalno koga nesto ke pravev i bas koga ke mi bese najpotrebno togas ke padnese zivi nervozi,posle me molea da sum stavel pak da prodolzam dogovor ama toa i niv im go rekov ON NET NI ZA BEZ PARI NIKOGAS POVEKE ! sega imam max adsl ubavina e toa e internet si plakam 600den nema nisto podobro.Ако го раскиниш договорот порано од 24месеци плаќаш пенали од 3000ден.
Можиш да го користиш 1 месец и ако не си задоволен од услугата да го одкажиш договорот без да ги платиш тие 3000ден,само фактурата за тој месец,но под услов барањето за раскинување на договорот да ти биде поднесено до 20тиот ден од активирањето на услугата.
Сега е друга песна...јас еве користам интернет од он.нет и може само да го пофалам, нема паднато од кога го уклучив, до април една година.taka e, on net se prava katastrofa koristev on net 2 god i edvaj cekav da mi istece dogovorot prvo internetot bese preterano baven plakav 1300den i sekoj den pagase bukvalno mozda po nekoi 10-15 pati,stalno koga nesto ke pravev i bas koga ke mi bese najpotrebno togas ke padnese zivi nervozi,posle me molea da sum stavel pak da prodolzam dogovor ama toa i niv im go rekov ON NET NI ZA BEZ PARI NIKOGAS POVEKE ! sega imam max adsl ubavina e toa e internet si plakam 600den nema nisto podobro.