(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Аааа,извинете што прашав,да не ве навредив или нешто?
Како човек прашуваш како говедо ти одговараат:tapp:
Епа изглеа си ја згрешил темата затоа ти одговараат така. Како прв пат да глеаш премиер ми изгледа. Прашањево вришти. Чоек во понеделник одсекогаш се играле мечови сеа фали да прашаш зошто се игра со 11 играчи фудбалот. Имаш тема премиер лига ќе си прашаш таму се ќе ти пишат ете ја погоре објаснив и ако сакаш читај ако не твој проблем. И дајте луѓе пишете си кај вас во подфоруми сеа. Ај овде само мењате тема, а ќе почне некој да пише тука некој трансфер и слично некој мора да пише зошто ова зошто она, не ве бива и слично. Бркајте тоа кај вас пишете ако мислите дека не не бива.

Туку ај он топик: Во врска со трансфериве ќе не полудат овие од тотенхем. Секој ден чекам да видам да пише сме купиле некој и ништо нема. Леееј тапо е

Член од
27 март 2006
Мислења
138
Поени од реакции
5
Leleee sto ke pravam ja ej...mi ja isklucija kablovskata i sea sum na antena kako ke gleam sea na a2 be:nesvest:....ne faka na antena DAMN!!!!!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ќе ти пратам кабел бе ај кај живееш пиши купи кабел ќе те поврзам. Туку апо тоа со дресот беше од скај спорт извадено ама и во сан го пишаа. Сепак ако не е Бербатов тука е Хунтелар, а и фергусон даде претходно дека набљудува повеќе напаѓачи така да може да изненади.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
900 страни.Уау.
И што сега?Без засилување?Како и што очекував.

Член од
5 јули 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Дечки абе дали денес играше Андерсон за Бразил

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
мислам оти играја андерсон се враќе у недела тв е добро и ке може да игре у понеделник со порсмут

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Играше за Бразил, сега го очекуваме назад во Манчестер, којзнае колку ќе е спремен за утакмицата со Портсмут, можда ќе влезе како замена.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
И уште 8 дена до крајот на трансфер периодот и немаме некое појако засилување се надевам дека Ферги знае што прави и дека ќе изненади на крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom